Verkoop Retail

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De verkooptraining binnen de retailbranche!

Leerzame verkoop training speciaal voor in de retailbranche. Leer samen met jouw team hoe je het beste kunt verkopen. Tijdens de verkoop retail training gaan we op interacieve wijze aan de slag om iedereen de beste verkooptechnieken aan te leren.

verkoop retail

Verkoop retail cursus

Retail verkoop is een vakterm waarmee eigenlijk verkoop wordt bedoeld aan particulieren. Ook wel detailhandel genoemd. Retail houdt niet alleen het verkopen van goederen in, maar ook het aanbieden van diensten. Ontzettend veel bedrijven in Nederland houden zich bezig met retail verkoop. Veel medewerkers worden ingezet binnen een bedrijf om zich met de retail bezig te houden. Vaak is weinig scholing gegeven op dit gebied, terwijl er veel over te leren valt. Een kortdurende cursus kan uw medewerkers al vele inzichten verschaffen waar zij in de toekomst veel baat bij hebben in hun baan.

Verkoop retail vereist training

Verkoop retail behelst een groot terrein. Onder andere winkelpersoneel heeft te maken met retail verkoop. Zij verkopen namelijk producten aan particulieren. Daarnaast kan er nog veel meer binnen de organisatie van de verkoop retail vallen, denk bijvoorbeeld aan webshops. Sommige bedrijven nemen werknemers aan om een webshop te beheren. Interessante informatie voor webshop beheerders is natuurlijk op welke manier zij de meeste producten verkopen en zoveel mogelijk tevreden klanten krijgen en behouden. Hoe getalenteerd uw winkelpersoneel ook is, er valt altijd meer te leren. Een korte verkoop retail cursus kan al leiden tot effectievere en efficiëntere verkoop.

De verkoop retail training

De verkoop retail training is een cursus die door een ervaren docent gegeven wordt. Het is een activiteit die erg leerzaam is en tegelijk een leuke vorm van teambuilding. De cursus wordt aan een groep gegeven, bijvoorbeeld aan uw medewerkers team. De verkooptraining belicht aspecten van de verkoop retail. Een groot onderdeel van deze training betreft communicatietraining. Communicatie is wellicht het belangrijkste onderdeel in deze sector. Zowel communicatie tussen personeel en klanten als communicatie tussen personeel onderling is van belang. De docent zal aan de hand van praktische voorbeelden de communicatie bespreken en mogelijkheden tot verbetering. Aan uw medewerkers zal een spiegel worden voorgehouden en zij zullen zich bewust worden van bepaalde manieren van communicatie. Naast de communicatietraining gaat de verkooptraining verder in op het verkoop aspect. Hoe kunnen producten beter verkocht worden? Wat is de beste manier van reclame maken? Welke vorm van benadering is prettig voor een klant en hoe werf je tevreden klanten?

Meer succes dankzij training voor verkoop retail

De verkoop retail training is voor uw werknemers een ontzettend leuk en leerzaam teambuilding uitje. Voor u als werkgever zijn er ook meerdere voordelen aan om uw werknemers op deze cursus te laten gaan. U zult getraind personeel ervoor terugkrijgen. Het werk zal efficiënter en effectiever zijn, de medewerkers hebben elkaar beter leren kennen waardoor de werksfeer ook leuker zal zijn. Daarnaast zal de communicatie beter verlopen. Allereerst tussen uw personeel onderling, waardoor er minder misverstanden zijn en meer duidelijkheid over ieders verantwoordelijkheid. Ook de communicatie van uw personeel richting klanten zal vlekkeloos verlopen. Zij zijn meer getraind op het gebied van klanten benaderen en de manier van producten aanprijzen en verkopen. U zult velen tevreden klanten overhouden aan deze dag en een goede reputatie voor uw bedrijf. Bovendien heeft u uw werknemers ook nog eens een ontzettend leuke dag bezorgd! Redenen genoeg om een verkoop retail training te boeken voor uw medewerkers.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: