Workshops Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De leukste workshops in Utrecht voor uw team!

Bent u op zoek naar een activiteit voor uw team die zowel leerzaam als leuk is? Train je Team biedt tal van inspirerende workshops in Utrecht. De trainingen zijn heel leuk om te doen met het hele team. Daarnaast leren de deelnemers tijdens een van de workshops in Utrecht meer over teambuilding en samenwerken. Bekijk het aanbod van workshops in Utrecht en vraag een vrijblijvende offerte aan!

workshops utrecht

Welke training past bij uw team?

Er zijn een heleboel mogelijkheden om van uw teamdag een succes te maken. Toch is het lastig om door het grote aanbod van workshops in Utrecht te bepalen welke het beste past bij uw team. Door de bomen ziet u simpelweg het bos niet meer. Op onze website is het aanbod van workshops die u kunt doen in Utrecht overzichtelijk weergegeven. Zo vindt workshops als time management en talent development in Utrecht onder het kopje leerzame trainingen op de website. Actieve workshops als koken, schilderen, zingen, fotograferen in Utrecht vindt u onder het kopje creatieve teambuilding. Over alle workshops in Utrecht kunt u op de website meer informatie vinden. Zo krijgt u gelijk een beter beeld van de teambuilding trainingen.

En hoe nu verder?

Wij begrijpen goed dat u niet direct een keuze wilt maken uit de verschillende workshops in Utrecht en daarbij advies kunt gebruiken. Via het aanvraagformulier op de website kunt u voor een training een vrijblijvende offerte aanvragen. Het is tevens mogelijk om voor meerdere workshops in Utrecht een offerte aan te vragen. Wanneer u een aanvraag doet via de website kan een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om een of meerdere workshops te bespreken. U kunt hierbij aangeven wat u zoekt in een teambuilding activiteit en wat de verbeterpunten zijn binnen het team. Wij geven u een kosteloos en vrijblijvend advies over welke training het beste past bij uw team.

Het resultaat

Wanneer u kiest voor een van de workshops in Utrecht kunt u ervan uitgaan dat u een inspirerende, leerzame en leuke dag tegemoet gaat met het hele team. Al onze teambuilding trainingen zijn erop gericht om de communicatie en samenwerking te bevorderen en het onderling vertrouwen te vergoten. De workshops in Utrecht worden altijd gegeven door een professioneel trainer of coach. De trainer ziet met zijn of haar ervaring waar de verbeterpunten zitten en hoe het team zich op een positieve manier nog meer kan ontwikkelen. De workshops in Utrecht zijn hierbij niet van tijdelijke aard, maar hebben een blijvend effect op het team. Na afloop van de training zijn de deelnemers op elkaar ingespeeld en is het onderling begrip gegroeid. De kennis die het team deze dag heeft opgedaan kan gelijk op de werkvloer worden toegepast. Dit maakt het een onvergetelijke ervaring voor het hele team. Boek ook een van de workshops voor uw team in Utrecht!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: