Workshops Teambuilding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Bekijk de workshops voor de ultieme teambuilding!

Bent u op zoek naar een teambuilding activiteit voor uw bedrijf? Wij beiden verschillende workshops die elk een sterk teambuilding element bevatten. Tijdens de workshops gaat u met het hele team actief aan de slag met een teambuilding oefening. Dit zorgt voor plezier en ontspanning binnen de groep. Daarnaast leren de deelnemers hoe zij effectiever kunnen communiceren en samenwerken. Bekijk het aanbod van teambuilding workshops en vraag een vrijblijvende offerte aan!

workshops teambuilding

Hulp van buitenaf

Talloze boeken zijn er geschreven over teambuilding, verander management, management ansich, leiderschap en ga zo maar door. Pagina’s gevuld met grafieken, onderzoeken, tips en trucs, en uitkomsten die het bedrijf naar een hoger niveau moeten tillen, dan wel de managers in staat moeten stellen om het bedrijf te innoveren en het team te motiveren. Toch moeten deze kwaliteiten niet onderschat worden. Het is lastig om objectief te kijken naar een bedrijf waar men al tallozen maanden tot jaren werkt. Een goede methode om vanuit vogelperspectief te kijken naar een bedrijf is middels het volgen van trainingen. Professionals van buitenaf kunnen door middel van workshops teambuilding interpersoonlijke relaties, bedrijfsstructuren en individuele kwaliteiten blootleggen om hier vervolgens mee aan de slag te gaan.

Workshops Teambuilding – trainingen

Vele bedrijven hebben het zwaar te verduren in tijden van de economische teloorgang. Iedereen doet zijn best om het hoofd boven water te houden, maar om dan nog tijd te steken in verandering kan dan te veel vergen. Door het volgen van workshops teambuilding kan er met het hele team gewerkt worden aan het versterken van het samenwerkingsverband, of gezocht worden naar innovatie. Hoewel verandering niet altijd is waar men op zit te wachten geeft het, mits goed geïmplementeerd, vele voordelen op vele vlakken binnen het werk. Te denken aan de werksfeer, de processen, de communicatie, uitkomsten en dus de inkomsten. Door trainingen te volgen bij professionals van buitenaf, met of zonder verstand van uw bedrijf kunt u werken aan ideeën voor verbetering en meer. Hier onder volgen een tweetal voorbeelden.

Workshops teambuilding – communicatie training

Er is weinig dat belangrijker is dan goede communicatie binnen een bedrijf. Toch blijkt dit minder vanzelf sprekend dan verwacht. Communicatiefouten kunnen klein beginnen en grote gevolgen hebben. Door het volgen van een communicatie trainingen wordt er met het hele team gekeken naar de individuele verschillen en overeenkomsten. Kunnen mensen hun eigen positieve punten etaleren en van elkaar leren om mindere punten te verbeteren. Er zijn verschillende workshops teambuilding om aan de communicatie te werken. Zo is er een speciaal ontwikkeld twisterspel, een kookworkshop of theater workshop waarbij er op verschillende manieren de communicatie wordt geobjectiveerd en middels oefeningen wordt verbeterd.

Workshops teambuilding – presentatietraining

Presentaties zitten meer en meer verweven in de opleidingen van toekomstige werknemers, maar ook de werknemers van vandaag de dag hebben vaak de noodzakelijke presenatieskills nodig. Als manager naar zijn team toe, of als medewerker naar de klant toe. Tijdens het geven van een presentatie komen vele vlakken samen. Hoe iemand zich presenteert, hoe iemand spreekt, zijn lichaamshouding, zijn eventuele dia’s, zijn interactie. Hier binnen zijn vele mogelijkheden voor verbetering. Tezamen kan er gewerkt worden aan de presentatie vaardigheden van de leden binnen het team. Ook dit kan op verschillende manieren gebeuren.

De mogelijkheden om een bedrijf te innoveren, verfijnen, verbeteren zijn eindeloos. Natuurlijk is anders niet altijd beter. Maar samen blijven werken aan een goede samenwerking, streven naar een goed lopend bedrijf is belangrijk. Dus volg een van de vele workshops teambuilding en help uw bedrijf naar een hoger niveau.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: