Goedkoop Teamuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek hier een goedkoop teambuitje!

Wilt u met het hele team een dagje ontspannen maar ook leren over teamontwikkeling? Train je Team biedt verschillende leuke en leerzame teamuitjes. In ons ruime aanbod vindt u ook vast een goedkoop teamuitje dat past bij uw bedrijf. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan!

goedkoop teamuitje

Verschillende soorten teamuitjes

Teamuitjes zijn tegenwoordig helemaal in trek. Werk je in een bedrijf of zit je in een vereniging dan staat het teamuitje jaarlijks op de agenda. De reden voor een teamuitje ligt voor de hand: een gezellige dag die zorgt voor optimaal contact tussen collega’s. Er zijn heel veel soorten teamuitjes te bedenken, van workshops tot avontuurlijke uitjes en daarom hoeft het ook helemaal niet duur te zijn. Door de grote verscheidenheid aan teamuitjes zit er voor ieders wil wat bij en kan het dan ook goedkoop blijven. Een goedkoop teamuitje houdt meer in dan alleen een gezellig dag met collega’s of vrienden. Vaak is het bedacht om een groep van individuen tot een krachtig team te maken. Dit wordt vooral bereikt door teambuilding. Naast het gezelligheidsaspect ligt er diepere laag gelegen in de bepaalde activiteit. Er moet worden samengewerkt in groepsverband, men komt positieve en negatieve kanten van medeteamgenoten tegen, maar men wordt vooral met zichzelf geconfronteerd. Wat is je plek als individu ten opzichte van de groep. Dit alles zorgt voor een sterker samenwerkingsverband wat zich kan reflecteren op de werkelijkheid, dat wil bijvoorbeeld zeggen in het bedrijf of de vereniging.

Teamuitjes voor bedrijven

Teambuilding kan voor iedereen die in groepsverband moet samenwerken handig zijn maar op het gebied van bedrijfstrainingen is dit zeker van belang. Voor een beter functioneren van het bedrijf is goede samenwerking een groot vereiste. Teambuilding in de vorm van leuke en goedkope teamuitjes is dan een ideale oplossing. In elk bedrijf is er werkdruk en daardoor ontstaan spanningen en conflicten, die door middel van teamuitjes grotendeels zouden kunnen worden opgelost. In een ontspannen sfeer buiten de werkplek van het bedrijf is het gemakkelijker communiceren tussen individuen en daardoor kan de lucht worden geklaard wat het bedrijfsleven ten goede kan komen. Voor een goed resultaat van deze teambuilding is het zeker van belang dat dit gebeurd met behulp van coaching.

Samenhorigheid in een teamuitje

Voor een eenvoudig teamuitje, waar het minder gaat om een goed samenwerkingsverband, is begeleiding van een coach niet van groot belang en kan men al genoegen nemen met wat hulp. De voornaamste reden van het uitje is dan vaak om een saamhorigheidsgevoel binnen een team of groep te creëren en dit kan met een eenvoudig uitje wat vaak ook goedkoop is al een goed resultaat opleveren. Maar voor bedrijfstrainingen die gericht zijn om een sterker team binnen het bedrijf te worden is hulp van goede coaching wel van groot belang. Duidelijke regels van een coach die verstand van zaken heeft en die zorgt voor goede coördinatie op de dag zelf zal het proces van samenwerking stimuleren. Deze coach is getraind in het geven van het bepaalde uitje dus zal weten wat het beste is om te doen. Er zijn veel verschillende soorten bedrijven en verenigingen met uiteenlopende doelen, dus bij bijvoorbeeld een bedrijf wordt het teamuitje juist gezien als een dag waar iedereen zich voor moet inzetten en bij een vereniging kan het juist alleen gaan om een dag waar je kan ontspannen. Of het gaat om inspanning of ontspanning, duidelijk wordt dat het gaat om het ontdekken van andere individuen in een andere omgeving met een duidelijke andere sfeer. Er wordt aan activiteiten meegedaan die voor ieder individu op een verschillende manier zal worden ervaren. Sommigen verleggen hun grenzen of leren nieuwe interessante dingen. Dit wordt over het algemeen als leuk en vernieuwend ervaren dus zal dit in de toekomst nog vaak gebeuren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: