Bedrijfsuitje koken Arnhem

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Het optimale halen uit uw bedrijfsuitje in Arnhem met teambuilding koken!

Voor bedrijven in Arnhem is het een uitstekend idee om eens een bedrijfsuitje te organiseren voor de medewerkers. Train je Team combineert het gezellige van een bedrijfsuitje met het leerzame van een training. Tijdens teambuilding koken in Arnhem gaan de deelnemers actief aan de slag met het bereiden van een maaltijd. Tegelijkertijd leren zij meer over efficiënt samenwerken en communiceren. Lijkt het u wat om met het hele team te koken? Vraag hier meer informatie aan over een bedrijfsuitje in Arnhem!

bedrijfsuitje koken arnhem

De gezelligheid van koken

Bij het bedenken wat het jaarlijkse personeelsuitje in of rond Arnhem als bestemming moet hebben, hoeft niemand lang na te denken. Koken is voor iedereen leuk, het resultaat is heerlijk om gezamenlijk te verorberen en voor elke deelnemer aan een bedrijfsuitje valt er veel te leren: tijdens een workshop koken in Arnhem. Een bedrijfuitje plannen is daarom gemakkelijk, je plant snel een kookworkshop die bij iedere deelnemer in de smaak zal vallen. Een kookworkshop is leerzaam en lekker en naast een personeelsuitje is het ook nog eens beter geschikt als teambuilding dan een simpel etentje. De deelnemers, collega’s, verenigingsleden of management teamleden, leren elkaar tijdens het koken beter kennen en krijgen waardering voor elkaar en lof voor het eigen kunnen. Het geeft een goed gevoel van zelfvertrouwen om een geslaagd gerecht neer te zetten, waar iedereen van geniet. Iedereen die daarom in Arnhem of omgeving een activiteit zoekt, kiest ervoor om met het bedrijfsuitje te gaan koken in Arnhem!

Kookworkshop in Arnhem: goede teambuilding

Met een bedrijfsuitje in Arnhem gaan koken is een leuke en leerzame activiteit. Deelnemers maken, afhankelijk van de grootte van de groep, gezamenlijk een compleet diner en iedereen neemt daarvan een klein gedeelte voor zijn of haar rekening, bij voorkeur in kleine groepjes en in overleg met elkaar. De taken worden verdeeld door de workshopleider, die ook uitleg geeft over bepaalde technieken en ieders kunnen en passant bijschaaft tijdens het koken. Al doende leert men, immers. Dit personeelsuitje zal de deelnemers ook thuis in de keuken goed van pas komen! Baktijden, kooktechnieken, manieren van snijden, het maken van speciale sauzen, kennis over combinaties van smaken, ideeën voor originele toetjes en salades, alles komt voorbij. Het menu kan vooraf worden bepaald en afgestemd op ieders specifieke wensen. De onderlinge samenwerking en humoristische wijze waarop iedereen elkaar in de keuken (immers, anders dan anders) bezig ziet, draagt bij aan een goede sfeer en versteviging van de onderlinge relaties. Dat komt het bedrijf, de vereniging of het team ten goede, ook later op de werkvloer. Koken in Arnhem tijdens een kookworkshop is daarom zeer geschikt als teambuilding en personeelsuitje.

Koken in Arnhem tijdens het bedrijfsuitje: leuk, leerzaam en lekker

Arnhem heeft veel te bieden op culinair gebied. De binnenstad heeft vele restaurants en eetcafés in diverse prijsklassen. Koks sloven zich uit om de gasten een heerlijk maal voor te zetten. Het is echter ook leuk om zelf te koken alvorens te smullen en ook daartoe biedt Arnhem voldoende mogelijkheden. Kookworkhops die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes zijn in Arnhem volop te vinden. Bedrijfsuitjes kunnen zelfs een kookworkshop in de stad vooraf laten gaan door een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers Zoo of het Nationale Park de Hoge Veluwe. De omgeving en de stad bieden voldoende vertier voor een hele dag gezamenlijk plezier, af te sluiten met een zelfgemaakt diner. Koken in Arnhem tijdens personeelsuitjes staat garant voor een geslaagde dag, waarin gezelligheid en teambuilding voorop staan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: