Effectief Presenteren

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer effectief presenteren voor een groep!

Voor veel medewerkers is het moeilijk om op een heldere en zelfverzekerde manier een boodschap over te brengen. Op werkgebied komt het echter vaak voor dat er presentaties gegeven moeten worden. Tijdens onze presentatietraining leert u effectief presenteren. Zo is het straks geen probleem meer om voor een grote groep te staan. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor de presentatietraining!

effectief presenteren

Bedrijfstraining voor teambuilding

Er bestaan tegenwoordig veel bedrijfstrainingen voor teambuilding, en terecht. Een coƶperatief personeelsteam is van essentieel belang voor een lucratief bedrijf. Teambuildingactiviteiten zijn opdrachten waarbij men samen moet werken om een gemeenschappelijk doel te bereiken, een situatie gelijkend op de werkomgeving. Door desamenwerkingsopdrachten uit te voeren leert men elkaar beter kennen. Maar nog belangrijker; men leert de sterke en zwakke punten van u en uw collegaā€™s kennen. Op deze manier kan men zich aanpassen aan de kwaliteiten of deze verbeteren door middel van feedback en communicatie. Teambuilding is van belang op de werkvloer omdat het een beter samenwerkend team creĆ«ert en daarmee ook een beter functionerend team.

Overbrengen van de boodschap

Het cruciale moment van een effectieve presentatie is de eigenlijke overdracht van de boodschap! Hoe men de aandacht kan vestigen op dit essentiƫle onderdeel van uw pleidooi valt te oefenen in de bedrijfstraining effectief presenteren. Deze training bevat onder andere de onderdelen verbale en non-verbale communicatie. Vooral de laatste is van belang omdat u onbewust met uw lichaamshouding en stem signalen afgeeft en invloed uitoefent op uw (zakelijk) publiek. De cursus effectief presenteren gaat in op deze effecten en maakt u bewuster van uw eigen lichaam en natuurlijke overredingskracht. Sommigen zijn geboren prekers en draaien hun hand niet om voor een lastige presentatie of discussie. Maar de valkuil is dat men deze rol te vaak op zich neemt en te weinig luistert naar anderen. Het is voor hen waarschijnlijk interessant om een ander eens aan het woord te laten en te ervaren hoe het is om actief te luisteren. Op deze wijze kan men ervaren hoe het is om in elkaars schoenen te staan, wat kan leiden tot begrip en wederzijds respect. Onderdeel van de bedrijfstraining effectief presenteren is het oefenen en toepassen van de verschillende tips & tricks voor effectiviteit in presenteren. Tijdens de oefeningen geeft men elkaar feedback en motiveert elkaar in het geven van een inspirerende en effectieve presentatie op een ontspannen manier die bij u past.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: