Bedrijfsuitje teambuilding

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe aan teambuilding tijdens uw bedrijfsuitje!

Een bedrijfsuitje is een moment dat de medewerkers kunnen ontspannen en elkaar in een informele sfeer beter leren kennen. Het is zo ook een uitstekende gelegenheid om te werken aan een positief groepsgevoel. Train je Team biedt de mogelijkheid om tijdens een bedrijfsuitje te werken aan teambuilding. Dit maakt een bedrijfsuitje een leuke en leerzame aangelegenheid. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een bedrijfsuitje waar teambuilding centraal staat!

bedrijfsuitje teambuilding

Ontspannen het nieuwe jaar in

Elk bedrijf heeft wel eens een personeelsuitje of een niet werk gerelateerde activiteit, om de werknemers op een andere manier kennis met elkaar te laten maken. Een voorbeeld zijn de veel voorkomende borrels rond kerst en oud en nieuw, waar mensen de gelegenheid krijgen elkaar op een andere manier te leren kennen. De ontspannen sfeer zorgt ervoor dat de banden tussen collega’s mogelijk versterken, zodat in het nieuwe jaar vol goede moed aan de slag gegaan kan worden.

Kies voor een bedrijfsuitje teambuilding!

Som is een borrel echter niet genoeg om een hecht team te vormen. Er kunnen spanningen tussen collega’s zijn, groepjes vormen, of door slechte productiviteit van bedrijf kan er een akelige werksfeer ontstaan. In plaats van dan een middag samen wat drankjes weg te werken in de bedrijfskantine kan er ook gekozen worden voor een bedrijfsuitje teambuilding. Op deze manier worden alle medewerkers betrokken in een gezamenlijk project, wat bijdraagt aan de cohesie van de groep medewerkers. Er kan gedacht worden aan creatieve teambuilding, zoals daar zijn een kookworkshop, zangworkshop of teambuilding stuntman. Ook kan er gekozen worden voor de leerzame trainingen zoals de verkooptraining of timemanagement training. In de creatieve hoek wordt het onbewuste samenwerken op een bijzondere manier bewust gemaakt. Bijvoorbeeld in de kookworkshop waar een heel diner onder begeleiding van een professionele kok door uzelf bereidt wordt, kan de communicatie binnen de groep naar de oppervlakte komen. Wie neemt de leiding, wie zorgt voor de voortgang van het kookproces, hoe verloopt de samenwerking. Wanneer dat allemaal op tafel ligt kunnen u en uw collega’s aanschuiven voor om het zelf bereidde diner tezamen te nuttigen. De leerzame trainingen zijn wat meer doelgericht. Bijvoorbeeld in de cursus time-management wordt het team bewust gemaakt van een effectieve indeling van de dag en de taken om zo tot een rustiger werkpatroon te komen en prettigere werksfeer.

Communicatie tijdens het bedrijfsuitje teambuilding

In sommige gevallen kan het zijn dat de communicatie binnen bedrijf niet soepel verloopt. Vaak is het dan niet duidelijk waar de kinken in de kabel liggen. Door met het bedrijfsuitje teambuilding dan te kiezen voor een communicatietraining kan er met het voltallige personeel gewerkt worden aan een betere onderlinge communicatie. Door middel van een goed ontwikkeld twisterspel wordt er op een leuke manier duidelijk waar de individuele communicatie voorkeuren liggen en hoe de interacties binnen het bedrijf verlopen. Uiteindelijk komt er naar voren wat de beste manier van communicatie is binnen het bedrijf, wat dan in de navolgende weken geïmplementeerd kan worden binnen het bedrijf, wat ongetwijfeld zal leiden tot betere resultaten.

Personeelsuitje

Deze speciale dag staat in het teken van uw bedrijf en collega’s, de mensen waar u veel mee samen werkt en die de sfeer op het werk bepalen. Dit personeelsuitje moet ervoor zorgen dat u meer te weten komt over diegene van wie u soms niets weet en over diegene van wie je alles dacht te weten. Uiteindelijk is het de bedoeling na het bedrijfsuitje teambuilding handvatten te hebben voor een betere samenwerkingen, een hechter team en betere werksfeer.

Kortom: Kies voor een Bedrijfsuitje teambuilding!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: