Bedrijfsuitje organiseren

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Laat ons uw bedrijfsuitje organiseren!

Iedere werkgever kampt met de uitdaging om van zijn werknemers een efficiƫnte eenheid te maken, teambuilding te stimuleren en een prettige sfeer op de werkvloer te creƫren. Een bedrijfsuitje is een uitstekende manier om deze doelstellingen te bereiken, en heeft een zeer positief effect op het bedrijf en diens personeel. Maar waar haalt u de tijd vandaan om een bedrijfsuitje te organiseren? Wij bieden tal van leuke en leerzame bedrijfsuitjes aan ter bevordering van teamontwikkeling. Neem contact op voor meer informatie hoe wij uw bedrijfsuitje kunnen organiseren!

bedrijfsuitje organiseren

Een bedrijfsuitje organiseren met een dubbel effect

Een personeelsuitje kan natuurlijk van alles zijn, maar het is een slimme stap om deze op te zetten op een manier zodat er niet alleen een betere band ontstaat tussen de werknemers, maar het bedrijf er ook nog eens van zal profiteren. Trainingen om teambuilding te verhogen, samenwerking te stimuleren of het personeel op een leuke manier vaardigheden bijbrengen zijn er in overvloed. Zo slaat een personeelsuitje twee vliegen in Ć©Ć©n klap. Trainingen bestaan er in de vorm van presentatietrainingen of ā€¦ maar kunnen ook een minder formele vorm aannemen als een kookcursus of een dag kennismakingsspelletjes. Ook trainingen zoals deze laatste zijn zeer geschikt om teambuilding binnen het bedrijf te genereren en van het personeel een meer efficiĆ«nte eenheid te maken waarbinnen iedereen profiteert van een prettige sfeer. Een bedrijfsuitje organiseren door deze te combineren met trainingen is een eenvoudige zet met hoge winst. De trainingen zijn immers opgezet door professionals en vergen zo van de werkgever geen extra moeite.

Voorbeelden van personeelsuitjes en diens effect

Wanneer u het bedrijfsuitje organiseren overlaat aan de organisatoren van trainingen, kunt u met uw personeel bijvoorbeeld terechtkomen in een kookcursus of een cursus fotografie. Centraal staat in deze cursussen het groepsproces. Op een leuke manier wordt teambuilding gestimuleerd omdat uw team samen aan het werk is met hetzelfde doel, in een ontspannen sfeer. De onderwerpen van de cursus zullen in de eerste instantie niet altijd direct aansluiten bij het veld waarin het bedrijf operationeel is, maar kunnen toch bijzonder positieve effecten hebben. Zo kan een danscursus bepaalde barriĆØres tussen mensen doorbreken waardoor ze zichzelf van een andere kant laten zien en daarna zich op een andere manier op de werkvloer gedragen. Een bedrijfsuitje organiseren kan namelijk ook gedaan worden met de voornaamste taak om binnen het bedrijf ontspanning te weeg te brengen. Stress verminderen en het personeel motiveren zijn doelen waarvoor een bedrijfsuitje zich uitstekend leent.

Wanneer het wenselijk is om het personeelsuitje met meer specifieke trainingen te combineren, kan ervoor gekozen worden om bij het bedrijfsuitje organiseren meer te denken in de richting van feedbacktraining of communicatietraining. Ook deze trainingen zorgen voor teambuilding binnen de groep, maar zijn ook gericht op het ontwikkelen van vaardigheden die ervoor zullen zorgen dat het personeelsuitje door iedereen als lonend zal worden ervaren.

Een bedrijfsuitje organiseren: Het heeft resultaat

Steeds meer mensen beginnen in te zien dat initiatief om de sfeer op de werkvloer te verbeteren en het personeel te doen ontspannen zijn vruchten afwerpt. Teambuilding is een belangrijk aspect van het bedrijfsleven waar managers meer en meer aandacht aan besteden. Een bedrijfsuitje is de ideale gelegenheid om mensen zich meer met het bedrijf en met elkaar verbonden te laten voelen. Personeelsuitjes zijn er in allerlei vormen en maten. Zodoende past er altijd eentje precies bij uw bedrijf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: