Management Coaching

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Met management coaching het beste resultaat!

Om het optimale te halen uit een teambuilding management training is het raadzaam om daarnaast een individuele training te doen. Management coaching geeft u de nodige inzichten en kennis over uzelf zodat u daarnaast de teamtraining beter begrijpt en kan plaatsen. Wilt u ook een trainingstraject, gecombineerd met management coaching? Bekijk de management training en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

management coaching

Wat is management coaching?

Iedereen kan als leider aangewezen worden, maar of diegene de kwaliteiten bezit om de functie als manager uit te oefenen is een ander verhaal. Echter kan er met management coaching verbetering worden geboekt in hun leiderschapskwaliteiten.
Management coaching is een cursus waarin de leiderschapskwaliteiten worden gecoacht. Er wordt allereerst een zelfreflectie oefening gedaan over de negatieve en positieve punten van de persoon en dan een oefening over hoe hij/zij zich kan verbeteren of het juist kan versterken. Zo komen er uitkomsten die gelijk zijn aan de antwoorden van de manager of juist het tegenovergestelde. Het is belangrijk als manager om altijd overzicht te behouden over het team die hij/zij leidt. Als het team zich niet geleidt voelt, dan kan er onrust onder het team ontstaan. Daarom wordt er tijdens de cursus management coaching ook aan teambuilding gedaan, omdat deze twee begrippen gelijk staan aan succes. Teambuilding is belangrijk in management coaching, omdat de taken uiteindelijk worden uitgevoerd door het gehele team.

Management coaching – Teams

De voornaamste reden dat er aan management coaching gedaan wordt, is om een betere leiding te geven aan teams. Tijdens de cursus management coaching worden er tips gegeven over hoe er een goede leiding en contact kan worden behouden over het team die de manager begeleidt. Er zijn verschillende management technieken, maar het heeft allemaal één doel. Als manager moet u zelfvertrouwen en rust uitstralen, zodat u een openhouding uitstraalt voor de buitenwereld. Als de manager er zelf in gelooft, zal zijn team er ook vertrouwen in hebben. Leiderschapskwaliteiten zijn belangrijk voor het team, omdat zij dan een vertrouwenspersoon hebben waar zij hun problemen of vragen kwijt kunnen. Het is dan ook belangrijk dat de manager daar professioneel mee omgaat, zo creëert de manager een goed team met meetbare resultaten. Teams kunnen weer een kracht uitstralen naar de manager, waardoor de manager zelf veel motivatie krijgt om het bedrijf naar een hoger level te tillen. Het is dus een interactieve relatie, waarbij beide groepen een belangrijke rol in spelen. De één kan niet zonder de ander en daarom is het belangrijk dat hier permanent aan gewerkt blijft worden.

Management coaching – management training

Management coaching is alleen gericht op de manager zelf, maar een vergelijkbare training waarbij het team bij betrokken wordt is de management training. Bij de management training wordt er meer nadruk gezet op het teambuilding en interactie tussen de manager en het team. Deze training zou een goede aansluiting zijn op de management coaching, het is een extra boost voor zowel het team als de manager. Met management training wordt er naar de meningen gevraagd van beide groepen en vergeleken. De meningen kunnen dan overeenkomen, of juist het tegenover gestelde. Daarom is het belangrijk om de relatie tussen het management en het teams goed te behouden, want een manager kan dan wel de kwaliteiten beheersen maar moet dit ook in de praktijk kunnen uitoefenen. Daarvoor is de cursus management coaching het perfecte begin van een mooie leiderschap.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: