Teambuilding Koken Friesland

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Gezellig teambuilding koken in Friesland!

Koken met een hele groep vraagt om samenwerking en communicatie. In overleg wordt een diner bedacht, waarna de rollen worden verdeeld en iedereen samen aan de slag gaat. Voor uw teamdag in Friesland is teambuilding koken de ideale kans om samen plezier te hebben en tegelijkertijd meer te leren over teamontwikkeling. Wilt u meer weten over teambuilding koken in Friesland? Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding koken friesland

Teambuilding

Teambuildingactiviteiten zijn er op gericht om een hecht team te smeden tussen bijvoorbeeld werknemers van een bedrijf of sporters in een sportteam. Door teambuildingactiviteiten leren mensen elkaar onderling beter kennen en dit zorgt voor een betere onderlinge samenwerking. Er zijn verschillende vormen van teambuildingactiviteiten die voor een betere samenwerkingen kunnen zorgen. Niet alleen teambuildingactiviteiten kunnen zorgen voor een betere samenwerking, er zijn ook specifieke trainingen die hier voor kunnen zorgen.
Trainingen kunnen dus worden gebruikt als vorm van teambuilding. Er kan bijvoorbeeld samen met een groep collega’s een specifieke training worden gevolgd. Ook door het volgen van trainingen leer je medewerkers namelijk op een andere manier kennen.
Zoals aangegeven zijn er dus vele verschillende vormen van teambuildingactiviteiten. Een activiteit kan bijvoorbeeld: sportief, cultureel of leerzaam zijn. Bij sportieve activiteiten kan er gedacht worden aan een middag dansen, voetballen, speurtocht etc. Bij culturele activiteiten kan men denken aan bijvoorbeeld een stedentrip of een museum tocht met collega’s. Zoals aangegeven zijn er ook inhoudelijke teambuildingactiviteiten. Bij inhoudelijke teambuildingactiviteiten is er niet alleen aandacht voor het beter leren kennen van elkaar, maar kan er bijvoorbeeld ook worden gesproken over het werk en de koers van het bedrijf. Dit soort teambuilding activiteiten kunnen worden opgezet als trainingen. Door deze leerzame activiteiten kan er in de toekomst beter worden samengewerkt met een duidelijk gemeenschappelijk doel. Medewerkers van een bedrijf zullen beter begrijpen wat de koers van het bedrijf is. Een grotere betrokkenheid bij de werkgever zorgt in algemeen voor een verhoging van de arbeidsproductiviteit.

Kookworkshop

Tegenwoordig worden er ook veel workshops gegeven als vorm van teambuilding. Een voorbeeld hiervan is een kookworkshop. Bij een kookworkshop kunnen collega’s bijvoorbeeld een gerecht kiezen en dit samen of met meerdere gaan maken. Een workshop koken is daarom een uitstekende gelegenheid om op een andere manier samen te werken met collega’s. Niet alleen zorgt een workshop koken ervoor dat je collega’s op een andere manier leert kennen, je spreekt collega’s ook over zaken waarover je het op het werk minder snel over zou hebben. Tijdens een kookworkshop kom je door makkelijker meer te weten over de achtergrond van collega’s. Op deze manier kan een kookworkshop ook bijdragen aan een betere samenwerking, omdat je je beter in kan leven in een collega. Op deze wijze kan een kookworkshop soms nog effectiever zijn dan een training die specifiek gericht is op het beter samenwerken. Specifiek trainen op samenwerken hoeft niet altijd goed te werken, soms werkt een andere informele vorm zoals een workshop koken beter. Het is echter ook zo dat een workshop koken gecombineerd kan worden met specifieke trainingen. Een workshop koken kan bijvoorbeeld een onderdeel zijn van teambuildingdag. Op een teambuildingdag kunnen er bijvoorbeeld in de ochtend specifieke trainingen worden gedaan en in de middag kan er bijvoorbeeld een workshop koken worden gevolgd.

Teambuilding koken in Friesland

Een teambuilding koken in Friesland heeft een aantal voordelen. Allereerst is een teambuilding koken in Friesland geschikt omdat een activiteit in Friesland zorgt voor meer rust. Voor mensen die de Randstad gewend zijn is Friesland een rustige omgeving met veel natuurschoon. Een teambuilding koken in Friesland zorgt er daarom voor dat medewerkers uit hun dagelijkse ritme zijn en dus onttrokken aan de dagelijkse beslommeringen. Dit kan ervoor zorgen dat medewerkers zich goed kunnen focussen op een workshop koken en even niet betrokken zijn met hun dagelijkse werk. Naast een teambuilding koken in Friesland is het natuurlijk ook mogelijk om een workshop koken te volgen in andere provincies in Nederland.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: