Bedrijfsuitje Zeeland

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Het leukste bedrijfsuitje in Zeeland vindt u hier!

Zeeland is een prachtige provincie waar veel te zien en te beleven is. Het is niet voor niks dat mensen graag de natuur van Zeeland opzoeken voor pure ontspanning. Dit maakt het dan ook de ideale locatie voor een bedrijfsuitje voor het hele team! Bent u op zoek naar een een leuk en leerzaam bedrijfsuitje in Zeeland? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies!

bedrijfsuitje zeeland

Gezellig Zeeland

Voor een bedrijfsuitje Zeeland kunt u denken aan een gezellig etentje, maar beter nog is het een teambuilding of training te organiseren. Een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland, voor uw bedrijf of organisatie, begint dan ook bij het zoeken naar leuke trainingen of teambuilding. Omdat elk personeelsuitje een gezellige maar ook leerzame activiteit zou moeten zijn, is het niet gek om een teambuilding te houden met een aspect van kennis- of vaardighedenverrijking er in. Een training als teambuilding, in welk vak- of interessegebied dan ook, is daar uitermate geschikt voor. De provincie Zeeland heeft veel te bieden op het gebied van trainingen.

Leuk personeelsuitje? Overweeg trainingen als bedrijfsuitje Zeeland!

Er zijn vele soorten trainingen denkbaar. Vooral trainingen die de zelfkennis en persoonlijke vaardigheden van werknemers verscherpen en verbeteren zijn een goede, leerzame manier van teambuilding: presentatiecursussen, trainingen in communicatie en feedback, management-, time management, en feedback trainingen, allerlei trainingen op het gebied van positieve psychologie en zelfkennis – het is te veel om op te noemen. Ook is het leuk om met het bedrijf een culturele workshop of wat meer creatieve training te volgen. Deze trainingen zijn evengoed leerzaam en leggen doorgaans impliciet ook kwaliteiten en vaardigheden bloot die prima in het werkzame leven toepasbaar zijn. Naast leerzaam zijn trainingen namelijk ook goed voor de groepsbinding en onderlinge verhoudingen, het zelfvertrouwen van deelnemers en de versterking van ieders positie binnen de groep. Elk bedrijf kent immers zijn eigen groepsproces en relatiestructuur.

Creativiteit als teambuilding: ideaal bedrijfsuitje Zeeland

Bij creatieve teambuilding staat de culturele activiteit voorop: het schilderen, koken, theater maken, zingen of dansen. Ook minder voor de hand liggende trainingen als duiken en stunten worden aangeboden. Deze activiteiten zijn vooral een gezellige en leuke manier om een personeeluitje met elkaar te houden, maar zijn zeker ook geschikt vanwege het aspect van ‘teambuilding’. In samenwerkingsverbanden worden onderlinge verhoudingen namelijk door een dergelijk personeelsuitje verstevigd. Door elkaar positieve feedback te geven en te zien in een minder alledaagse (werk-)omgeving krijgen collega’s weer andere verbanden en gesprekken met elkaar dan dat ze normaal gesproken voeren of hebben. De relaties worden aangehaald of positief uitgebreid. Kwaliteiten die niet direct in verband met het werk lijken te staan, zijn wel degelijk van toepassing: bijvoorbeeld het vermogen zichzelf kwetsbaar op te stellen voor collega’s in een zangworkshop, elkaar te complimenteren over kookkunst in een kookworkshop of elkaar te steunen en aanmoedigen bij confronterende uitdagingen als duiken en bloedstollende sprongen tijdens de circusworkshop. In deze teambuilding komen overal vaardigheden, onderlinge relaties en kwaliteiten om de hoek kijken, die in het dagelijkse werk zeer goed van pas komen en liefst nog wat uitgesprokener worden ingezet. Zo helpt creativiteit als personeelsuitje op de lange termijn hopelijk door na te zinderen in het bedrijf. Dit kan een enkel etentje niet bereiken! Trainingen en teambuilding zijn zeer geschikt als bedrijfsuitje in Zeeland: het is goed voor de organisatie, leuk voor de deelnemers en inspirerend voor de toekomst van de werknemers in Zeeland.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: