Teamuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leuk en betaalbaar teamuitje!

Bij ons kunt u terecht voor een teamuitje dat op maat wordt gemaakt voor uw bedrijf. Tijdens de teambuilding activiteiten leren de deelnemers meer over samenwerking en communicatie. Daarnaast geeft het de groep de kans om elkaar weer beter te leren kennen. Bent u op zoek naar het ideale teamuitje? Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teamuitje

Diverse teamuitjes

Teams komen overal voor; zowel in het bedrijfsleven als privé wordt er gewerkt in groepsverband. Privé kan dit het gezinsleven zijn. Op de werkvloer gaat het om teams die samenwerken. Mensen zijn nu eenmaal groepsdieren en kunnen veel van elkaar leren. Het is daarom niet raar dat er veel in teams wordt gewerkt. Om deze teams helemaal tot hun recht te laten komen, zijn er teamuitjes in het keven geroepen. En teamuitje is een activiteit die is geregeld voor een team, net zoals er een personeelsuitje bestaat. Een teamuitje is ervoor bedoeld om de focus te leggen op het team. Tijdens een teamuitje kunnen alle deelnemers in een informele sfeer nader tot elkaar komen. Een team draait immers niet alleen om de uitkomst van de werkzaamheden maar ook om het proces. Hoe gaan de teamleden met elkaar om? Hoe is de communicatie? Wat kan nog verbeterd worden binnen het team?

Verbeter je team met een teamuitje

Tijdens het teamuitje wordt hier aandacht aan besteed. De bedoeling van een teamuitje is dat het team er beter van wordt. Het groepsgevoel moet kan groeien tijdens een teamuitje. Daarom wordt er ook gedaan aan teambuilding tijdens een teamuitje. De naam zegt het eigenlijk al: teambuilding is bedoeld om het team op te bouwen. Door het doen van teambuilding opdrachten kan de groep als geheel groeien. Nieuwe dingen kunnen worden aangeleerd en andere punten kunnen verstrekt worden tijdens een teamuitje. Soms heeft een team stimulans nodig om weer op de goede weg te komen. Een teamuitje kan hierbij helpen, omdat het gebeurt in een informele sfeer waarbij alle deelnemers ontspannen zijn. Goede coaching is hierbij geboden om de deelnemers tijdens het teamuitje te begeleiden. De coach kan de deelnemers en sturen en opdrachten geven. De coach kan ook ingrijpen mocht het nodig zijn. Omdat het team zelf niks hoeft te regelen, kan het hele team tijdens het teamuitje op een ontspannen sfeer met elkaar omgaan. Er bestaan veel verschillende teamuitjes. Het ene uitje is puur ter vermaak bedoeld. Zo kunnen de deelnemers tijdens een teamuitje een high tea doen. Er bestaan ook teamuitjes waarbij de nadruk meer ligt op een activiteit doen. Zo kunnen de deelnemers tijdens een bedrijfsuitje gaan skiën of paintball spelen. Het is dan de bedoeling dat de teamleden dichter tot elkaar komen door het doen van verschillende opdrachten. Een teamuitje kan ook anders worden aangepakt. Zo kan een teamuitje worden gecombineerd met een bedrijfstraining. Bedrijfstrainingen zijn ervoor bedoeld om wat nieuws te leren, wat te verbeteren en barrières weg te halen waar tegenaan gelopen wordt. Een bedrijfstraining kan heel serieus en heftig zijn voor de deelnemers. Bepaalde zaken worden bijvoorbeeld aangehaald waar iemand liever aan voorbij wil gaan. Een bedrijfstraining kan wel een individu en een groep wel echt veel goed doen. Na het doen van een bedrijfstraining kunnen een deelnemer of de groep als geheel veel zelfverzekerder overkomen. De presentatie van het individu of de groep naar de buitenwereld is verbeterd. Een bedrijfstraining hoeft niet per definitie saai en serieus te zijn. Het kan ook als een bedrijfsuitje gedaan worden. Door het uitje te doen in teamverband kan het heel aantrekkelijk zijn om deel te nemen aan de training. Tijdens zo’n teamuitje kunnen alle deelnemers veel leren van de coach en van de andere deelnemers. De teamleden hoeven zich tijdens het teamuitje niet in te houden, omdat iedereen in dezelfde situatie zit. Door het doen van teambuilding opdrachten komt de groep dichter tot elkaar en voelt iedereen zich op zijn of haar gemak om er alles uit te halen wat er in zit. Een teamuitje is de moeite waard om met de groep te doen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: