Management Skills

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer meer management skills met onze training!

Bedrijven zijn constant onderhevig aan veranderingen. Een management training helpt uw medewerkers om mee te blijven draaien in deze dynamische omgeving. Tijdens de training leren de deelnemers management skills die zij kunnen gebruiken om gestelde doelen te bereiken. Gun uw medewerkers het beste en vraag een vrijblijvende offerte aan!

management skills

Bedrijfstraining

In het huidige bedrijfsleven, met zijn enorme aanbod, zijn bedrijfstrainingen en workshops al lang geen overbodige luxe meer, maar een keiharde noodzaak. Een bedrijfstraining in teambuilding kan de productiviteit van uw bedrijf verhogen door een scherper en betere samenwerkend personeelsteam te ontwikkelen. Een voorbeeld van een bedrijfstraining teambuilding is managementtraining, waarbij de management skills van uw leidinggevenden verbeterd kunnen worden.

Management skills

Als leidinggevende binnen een bedrijf of organisatie is men een belangrijke schakel in het succes van dit bedrijf of deze organisatie. En ook al was men in het verleden een succesvolle en zelfstandige medewerker, in een management functie moet men alle facetten van het leiderschap onder de knie hebben. Men wil zich ontwikkelen tot een motiverende en coachende manager die bijdraagt aan de efficiëntie van zijn personeelsteam. Op deze manier zal men zelf een actieve bijdrage leveren aan het ontwikkelen van kennis en vaardigheden van de medewerkers. Maar als manager stuur je vaak een erg divers team aan: verschillende opleidingsniveaus of achtergronden, medewerkers met veel en weinig ervaring en medewerkers met een hoge of lage motivatie. Hierbij hoort een flexibele leiderschapsstijl om effectief leiding te kunnen geven. Verschillende situaties vragen namelijk om verschillende leiderschapsstijlen. Er zijn management skills nodig om deze leiderschapsstijlen toe te passen en een team van professionele individuen aan te sturen, hoe klein of groot dit team ook is. Om deze management skills te kunnen ontwikkelen of verbeteren kan er een management training gevolgd worden, waarbij men op een praktische manier een bedrijfsteam leert te coachen. Hoe beter de management vaardigheden zijn van de leidinggevende, hoe beter hij of zij kan communiceren met het team. Dit heeft als gevolg meer betrokken, gemotiveerde en succesvolle medewerkers.

Management training

Jaag je een management functie na of bezit je er al één en wil je je management skills verbeteren? Wil je effectief met jouw team kunnen communiceren, zowel voor de groep als in een één-op-één gesprek? Wil je weten welke communicatiestijlen je tot je beschikking hebt om dat te doen? En wil je leren hoe je deze in de juiste situatie kunt toepassen om zo jouw team te sturen en te begeleiden? Dan is een management training juist wat je nodig hebt! In een management training leer je je management skills te verbeteren en effectief te communiceren als leidinggevende richting jouw team. Je leert feedback te geven op een constructieve manier en motiverende één-op-één gesprekken te voeren met medewerkers. Daarnaast leer je ook op een effectieve manier een groepsvergadering te houden. Leer in deze training hoe je situaties herkent waarin verschillende leiderschapsstijlen gevraagd worden. En dan nog het belangrijkste: je leert hoe je deze verschillende leiderschapsstijlen kunt toepassen op jouw team. Deze aanpak zal ten eerste de productiviteit van het bedrijf vergroten en een betere samenwerking tussen collega’s stimuleren, waardoor de teambuilding omhoog gaat. Maar ten tweede zal dit ook positief werken voor uw eigen carrière als manager. Het hebben van uitstekende management skills en het kunnen leiden van een divers team is een vereiste voor elke management functie.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: