Bedrijfsuitje workshop koken

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Workshop koken is het ideale bedrijfsuitje!

De workshop koken is de perfecte gelegenheid om op een creatieve manier bezig te zijn met teamontwikkeling. Terwijl de deelnemers in een luxe keuken samen staan te kokkerellen, werken zij onder begeleiding van een professioneel trainer aan teambuilding. Na deze dag zal het team met een frisse blik weer aan de slag kunnen. Dit maakt de workshop koken het ideale bedrijfsuitje voor het hele team. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor de kookworkshop!

bedrijfsuitje

Koken is een kunst

Een origineel bedrijfsuitje is het volgen van een workshop koken onder begeleiding van een professionele chef-kok. Koken is een dagelijkse must, maar sommigen hebben deze noodzakelijkheid kunnen verhogen tot een kunst. Zoals elke kunst is deze te leren van de meesters door middel van oefening, oefening en daarna nog meer oefening. Maar de oefening wordt wel een stukje plezieriger door de culinaire aangelegenheid met meerdere personen te proberen. Met een groep collega’s kan een workshop koken zelfs een hele functionele ontwikkeling zijn. Deze interactieve activiteit spreekt tot de zintuigen en geeft de groep een gemeenschappelijk doel, namelijk een heerlijk gerecht! De chef-kok zal de gerechten uitleggen en de leidende hand hebben in het bedrijfsuitje workshop koken, maar het echte koken zal toch echt door de deelnemers gedaan worden. Een kookworkshop zorgt dus voor teambuilding en luisteren naar elkaar zal nodig zijn om een maaltijd klaar te maken, waar men achteraf allemaal van kan genieten.

Bedrijfsuitje workshop koken als investering

Een investering in een bedrijfsuitje workshop koken kan je team versterken met een verbeterde samenwerking, communicatie en creativiteit. Door samen gerechten te koken en uit te proberen leren collega’s de sterke en zwakke eigenschappen van elkaar kennen en ook te gebruiken of te verbeteren. Samenwerking en feedback staat hierbij centraal. Sommigen zijn geboren leiders en zullen meteen het voortouw nemen in de keuken, maar soms is het ook interessant om een ander eens aan het roer te laten. Het is voor hen een ervaring om eens aan de andere kant van de organisatie te staan en de orders te moeten opvolgen. Op deze wijze kan men ervaren hoe het is om in elkaars schoenen te staan, wat kan leiden tot begrip en wederzijds respect. Tot slot worden de teamleden met een bedrijfsuitje workshop koken aangemoedigd om hun creativiteit te gebruiken. Creativiteit kan binnen het bedrijfsleven gezien worden als het bedenken van een originele oplossing voor een probleem. ‘Thinking outside the box’ is ook bij het bedenken en maken van gerechten noodzakelijk.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: