Training Time Management

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek succes met de training time management!

Bewust met tijd omgaan en goed plannen gaat niet iedereen even goed af. Voor teams die meer willen halen uit de dagen is er de training time management. Het helpt teams om optimaal gebruik te maken van de gestelde tijd om tot grotere successen te komen. Bekijk hier de training time management en vraag een vrijblijvende offerte aan!

training time management

Teambuilding trainingen

Teambuilding is een belangrijke factor in iedere omgeving waar mensen samenwerken en is bedoeld om het beste in een team naar boven te brengen. Vanzelfsprekend dat het een essentiële rol speelt binnen bedrijven en organisaties. Teambuilding is gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect en dus zal dit niet vanzelf ontstaan bij een groep mensen die elkaar niet kennen. Men kan elkaar tijdens een teambuilding training leren kennen en elkaars sterke en zwakke punten ontdekken. Dit maakt de werkplek een stuk aangenamer voor iedereen maar de communicatie zal ook verbeteren tussen collega’s. Men kan meer gebruik maken van de sterke punten van de collega’s. Iedereen komt meer op één lijn en de productiviteit van het team zal verbeteren. Maar wat zijn teambuilding oefeningen eigenlijk en wat is hun doel? Teambuilding oefeningen bestaan uit verschillende taken bedoeld om leden van de groep te helpen ontwikkelen in hun vermogen om effectief samen te werken. Een training in teambuilding kan een breed scala van activiteiten inhouden die zijn ontworpen voor het verbeteren van de prestaties van het team. De verschillende bedrijfstrainingen kunnen worden aangepast aan problemen die voorkomen het bedrijf en waar men aan wil werken. Een voorbeeld van een bedrijfstraining teambuilding is een training time management.

Time management training

Elke bedrijfsmedewerker zal beamen dat er vaak sprake is van onderbrekingen op een werkdag, waardoor men in tijdgebrek komt. Velen zijn dan ook op zoek naar meer overzicht in het werk en meer structuur. Leer hoe jij ‘de baas’ wordt over alle informatie, prikkels, taken en interrupties op jouw werkdag met een training time management! In deze training leer je hoe je alle informatie effectief verwerkt, zodat jij al jouw taken, acties, projecten en voornemens ook echt gedaan krijgt. Je leert de focus te behouden in een werkomgeving waarin onderbrekingen, zoals spoedjes, telefoontjes, e-mails en collega’s dagelijks voor veel afleiding zorgen. Om maar niet te spreken van de werkdruk die voortvloeit uit de targets die je moet halen! Prioriteiten stellen en keuzes maken zijn belangrijke aspecten van de training time management in het efficiĂ«nter werken. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan uitstelgedrag en de voortgang in je voornemens. Een training time management kan een goede bedrijfstraining zijn om samen met je collega’s te doen en zo ze productiviteit van het team te verhogen en de samenwerking te versoepelen. Men leert een denk-, beslis- en werkmethodiek aan die in een werk- en in privĂ©-omgeving effectiviteit promoot.

Resultaat training time management

Een training time management brengt een meer volledig overzicht en controle in je werk. Je hebt grip op onderbrekingen en verstoringen door een slimme communicatietechniek op kritieke momenten. Zo leer je grenzen stellen en effectief delegeren. Dit geeft rust in je hoofd en minder druk een stress, waardoor je de focus kan behouden op je prioriteiten. Het is ook aantoonbaar winstgevend in tijd, want je hebt echt meer gedaan, kortom je bereikt meer in minder tijd! Op deze manier kan men werk en privé makkelijker combineren, omdat men het werk niet mee naar huis neemt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: