Management Development

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Management development voor uw hele team!

De management training is erop gericht om de leiderschapskwaliteiten te verbeteren. Want ook goede managers zijn nooit uitgeleerd. Onder begeleiding van een professioneel trainer werkt het team aan management development, de ontwikkeling van kwaliteiten. Bent u ook geĆÆnteresseerd in management development? Een van onze medewerkers wil u hier graag meer over vertellen. Vraag een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek aan!

management development

Management development in het algemeen

Management development is een term die in het Nederlands ook uitgedrukt kan worden als organisatie ontwikkeling. Bij het management development proces zijn kwaliteit en continuĆÆteit twee kern begrippen en spelen een belangrijke rol in het management development proces. Het management development proces omvat alle aspecten die gerelateerd zijn aan het ontwikkelen van management binnen een organisatie. Kwaliteit is hier een belangrijk aspect in, omdat het belangrijk is dat er op goede manier binnen een bedrijf gemanaged wordt. Als er op een goede manier gemanaged wordt zal dit ook leiden tot continuĆÆteit. ContinuĆÆteit is daarom het andere belangrijk begrip binnen het proces van management development. Daarnaast is continuĆÆteit natuurlijk een van de meeste belangrijke aspecten binnen ieder bedrijf. Het management development proces moet er onder andere toe leiden dat er in de toekomst goed opgeleide managers zijn.

Management development als teambuilding

Het opleiden van toekomstige managers als onderdeel van het management development proces kan gedaan worden via teambuilding. Teambuilding hoeft namelijk niet alleen een middagje of avondje weg met collegaā€™s naar een restaurant of iets dergelijks te zijn. Teambuilding wordt tegenwoordig ook veel gebruikt om medewerkers van een bedrijf verder te ontwikkelen. Er worden samen met andere collegaā€™s trainingen gevolgd, zoals een leiderschap of management training. Door bijvoorbeeld een managementtraining te volgen leren medewerkers elkaar beter kennen en herkent met elkaars management capaciteiten.

Management development als management training

Een management training als teambuilding om het management development proces te verbeteren kan verschillende vormen aan nemen. Er is niet ƩƩn type managementtraining, er zijn verschillende vormen van trainingen op het gebied van management. Dit komt omdat management een erg groot en breed vakgebied is. Zo verschilt het ook per bedrijf wat voor managementtrainingen er worden gegeven. Bij een grote multinational gebeurt het bijvoorbeeld weleens dat een groep belangrijke managers met elkaar naar het buitenland gaat om daar een managementtraining te volgen. Dit kunnen erg gevarieerde trainingen en teambuildingsvormen zijn. Dit kan bijvoorbeeld een management training zijn waar een lastige internationale case moet worden opgelost of een managementtraining waar men elkaars kwaliteiten nodig heeft om door een oerwoud heen te komen. Het is overigens ook mogelijk om een veel simpelere vorm van een managementtraining gewoon in Nederland te volgen. In Nederland is er ook keuze genoeg voor een goede management training. Een goede management training geeft aandacht aan verschillende aspecten. Zo is het bij een managementtraining erg belangrijk dat er aandacht wordt geschonken aan het creƫren van een goede visie en missie. Het creƫren van een goede visie is belangrijk voor een manager omdat de medewerkers onder de manager deze zullen moeten uitdragen. Tijdens een managementtraining zullen er daarom tips worden gegeven hoe er op een goede manier visies en missies ontwikkeld kunnen worden. Daarnaast zijn de trainingen er ook op gericht hoe een goede visie of missie vervolgens op een juiste manier naar het personeel gecommuniceerd kan worden. Het is belangrijk dat iedereen zich kan vinden in de juiste visie en missie, dit zal namelijk de werksfeer en productiviteit verhogen. Medewerkers weten dan namelijk waarvoor ze iedere dag hard werken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: