Communicatietraining Den Haag

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een sterk team met de communicatietraining in Den Haag!

Communicatie is enorm belangrijk binnen een team om tot goede resultaten te komen. De communicatietraining in Den Haag is erop gericht om de basis van een team te versterken zodat de weg vrij ligt voor een betere samenwerking en communicatie. Aan de hand van verschillende oefeningen draagt de training bij aan een sterk team waarin de teamleden elkaar begrijpen en accepteren. Heeft u interesse in een communicatietraining voor uw team in Den Haag? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining den haag

Hoe gaat een communicatietraining in Den Haag in zijn werk?

De communicatietraining is de ideale manier voor bedrijven in Den Haag om grote stappen te maken. De communicatietraining is niet geschikt voor een type bedrijf, maar wordt toegepast binnen verschillende teams in Den Haag. De deelnemers ontdekken welke gedragsvoorkeur zij hebben binnen een team en welke de collega’s hebben. Aan de hand van een schema leren zij vervolgens om te gaan met deze verschillende karakters. Door dit helder te krijgen binnen het team is het makkelijker voor iedereen hier begrip en respect voor te krijgen. De Communicatietraining in Den Haag laat de teamleden op een frisse en nieuwe manier naar elkaar kijken. Zo biedt de communicatietraining in Den Haag openheid en helderheid.

Hoe verbetert een team de samenwerking?

Voor veel teams geldt dat er veel verbeterd kan worden aan de communicatie en samenwerking. Zowel bij nieuwe als bestaande teams laat dit namelijk nog wel eens te wensen over. Teamleden vinden het lastig om naar elkaar te luisteren en zelf gehoord te worden. Elkaar feedback geven en dit ook zelf ontvangen wordt belemmerd door een gebrek aan vertrouwen en acceptatie. Omdat het voor een bedrijf moeilijk is om objectief te kijken naar deze verbeterpunten is het raadzaam om een derde partij in te schakelen. Train je Team organiseert de communicatietraining voor allerlei verschillende bedrijven in Den Haag en is bij uitstek de manier om met het gehele team de communicatie te verbeteren. De communicatietraining in Den Haag leert de deelnemers aan de hand van een kleurenschema wat voor verschillende gedragsvoorkeuren er bestaan en welke er binnen het eigen team een rol spelen.

Inspiratie en plezier tijdens de communicatietraining in Den Haag

Train je Team wil dat teams plezier hebben wanneer zij bezig zijn met teamontwikkeling. Daarom wordt bij ons het leuke met het leerzame gecombineerd. De communicatietraining in Den Haag is zo gemaakt dat de deelnemers een dag vol plezier hebben waarbij er wordt gelachen en gepraat. Daarnaast wordt het team geactiveerd en gemotiveerd door het doen van verschillende oefeningen en opdrachten. Na afloop van de bedrijfstraining hebben de deelnemers een leuke tijd gehad waarin zij veel zijn te weten gekomen over zichzelf en elkaar. Het is niet voor niets dat deze training zo vaak geboekt wordt in Den Haag! Wilt u met uw team in Den Haag op ontdekkingstocht? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de communicatietraining.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: