Teambuilding Amsterdam

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Teambuilding Amsterdam voor een positief groepsgevoel!

Voor alle teams in Amsterdam was het nog nooit zo leuk en leerzaam om de samenwerking en communicatie te verbeteren. Tijdens onze teambuilding trainingen in Amsterdam leren de deelnemers elkaar op een geheel nieuwe manier kennen. Het resultaat is een positief team met energieke en gemotiveerde medewerkers. Heeft u interesse in teambuilding Amsterdam? Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding amsterdam

Creëer groepsverbanden met Teambuilding Amsterdam

Mensen zijn nu eenmaal groepsdieren. Wij hebben graag anderen om ons heen en leven vaak in groepsverband. Dat wij van nature groepsdieren zijn, wil niet zeggen dat er nooit problemen ontstaat. Binnen een groep kunnen er verschillende zaken mis gaan. Er wordt bijvoorbeeld niet efficiënt samengewerkt; ergens zit een klink in de kabel. Er kan ruzie ontstaan tussen groepsleden of de communicatie verloopt niet zoals het hoort. Deze problemen kunnen heel vervelend zijn. Zeker wanneer het ten koste gaat van de productiviteit van de groep. Deze problemen kunnen ervoor zorgen dat de presentatie van de groep als geheel achteruit gaat. Dit is jammer, aangezien een goede presentatie zeer belangrijk is naar de buitenwereld toe. Veel bedrijven doen er daarom veel aan om deze problemen te voorkomen dan wel te verminderen. Teambuilding kan hierbij goed helpen. De naam zegt het eigenlijk al: het draait hierbij om het ‘bouwen van het team’. Er bestaan veel verschillende teambuilding trainingen. Deze worden ook in verschillende plaatsen in Nederland gegeven. Zo ook in Amsterdam. In Amsterdam zijn er goede adressen te vinden waar een groep terecht kan voor teambuilding.

Teambuilding Amsterdam – programma

Tijdens een teambuilding training in Amsterdam zal de hele dag goed verzorgd zijn. Aan de hand van de juiste coaching zullen er met de deelnemers bepaalde communicatiedoelstellingen opgesteld worden. Deze zijn zo opgesteld dat ze realistisch zijn om tijdens de training te halen. Met bepaalde oefeningen zal er met alle deelnemers worden toegewerkt naar een bepaald groepsgevoel. Het draait hierbij niet alleen om de groep, maar ook om de individuen. Er wordt gekeken wat elke deelnemer voor rol binnen de groep heeft en welke talenten hij of zij kan inzetten. Dit zogenaamde talent development zorgt ervoor dat de groep als geheel kan groeien. Natuurlijk wordt er tijdens een teambuilding training in Amsterdam ook gezorgd voor hapjes en drankjes. Teambuilding in Amsterdam kent verschillende facetten. Wanneer een groep niet goed functioneert en het werk achterblijft, kan time management uitkomst bieden. Tijdens deze management training leren de deelnemers om effectief te plannen en samen te werken. De productiviteit kan door een teambuilding training in Amsterdam met sprongen vooruit gaan. Teambuilding in Amsterdam kan helpen om de individuen nader tot elkaar te brengen binnen een groep. Soms kan het probleem echter ook liggen bij een deelnemer. Iemand ervaart bijvoorbeeld veel stress of hikt tegen een burn-out aan. Wanneer een persoon zich niet goed voelt, kan dit grote gevolge hebben voor de rest van de groep. Het is daarom belangrijk dat deze persoon zich apart laat behandelen. Naast de teambuilding in Amsterdam kan hij of zij bijvoorbeeld een cursus mindfulness doen. Dit zorgt voor ontspanning van de geest en gaat stress tegen. Deze cursus kan natuurlijk ook in Amsterdam gedaan worden.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: