Bedrijfsuitje teambuilding Utrecht

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Zoekt u een bedrijfsuitje in Utrecht? Doe aan teambuilding!

Wilt u naast een ontspannen en leuke dag met het team ook het een en ander leren over groepsdynamiek? Dan bent u op zoek naar een bedrijfsuitje in Utrecht waarbij ook een teambuilding element in zit. Tijdens een teambuilding bedrijfsuitje in Utrecht leert iedereen meer over zichzelf en de anderen in de groep. De ideale manier teams weer nieuwe energie te geven. Bekijk ons aanbod voor een bedrijfsuitje met teambuilding in Utrecht en vraag een vrijblijvende offerte aan!

bedrijfsuitje teambuilding utrecht

Een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren

Veel bedrijven in Utrecht organiseren jaarlijks een bedrijfsuitje voor hun medewerkers. Elke keer is het weer de vraag wat voor uitje er geregeld wordt. Hierbij spelen tijd en het budget natuurlijk een grote rol. Bij Train je Team vinden wij dat een bedrijfsuitje van twee kanten wat kan opleveren en hierdoor kosten worden bespaard. Het is zo dus een bedrijfsuitje in Utrecht en teambuilding training in één.

Wij bieden voor bedrijven in Utrecht een leuk bedrijfsuitje met teambuilding

Ten eerste zorgt een teambuilding bedrijfsuitje in utrecht voor ontspanning, plezier en enthousiasme bij de werknemers. Het geeft de kans om in een informele omgeving elkaar beter te leren kennen en zo meer begrip te krijgen voor collega’s. Ten tweede zorgt een bedijfsuitje in Utrecht met een teambuilding element ervoor dat de deelnemers meer leren over communiceren en samenwerken. Binnen een bedrijf is het van groot belang dat de communicatie en onderlinge samenwerking goed zijn. Dit heeft een positieve invloed op de productiviteit, besluitvaardigheid en uiteindelijk de omzet van het bedrijf. Een bedrijfsuitje in Utrecht helpt aan de hand van teambuilding om deze zaken te verbeteren en te versterken.

Tip voor een geslaagd teambuilding bedijfsuitje in Utrecht

Zoals u ziet bieden wij niet alleen een leuk bedrijfsuitje, maar is het tegelijkertijd ook een teambuilding training met een serieus leerelement. Bij Train je Team snappen wij dat u met het team een geslaagde dag wilt en daar niet teveel aan kwijt bent. Om te helpen bij het maken van een beslissing zijn we u daarom ook uiteraard graag van dienst. Per email of telefoon willen wij u graag voorzien van informatie over ons aanbod. Zo krijgt u een idee wat voor teambuilding trainingen en activiteiten wij aanbieden en welke het beste past bij uw bedrijfsuitje in Utrecht. Wanneer u bezig bent met het organiseren van een bedrijfsuitje in Utrecht, bedenkt u zich dan eerst wat het doel van de teambuilding dag is. Als duidelijk is wat het team wilt bereiken en waar u deze dag de focus op wilt leggen, dan wordt het ook een stuk eenvoudiger om een geschikt uitje voor uw team te regelen. Wanneer u vrijblijvend een offerte aanvraagt kunt u voorzien van alle informatie beter een besluit nemen wat u wilt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: