Communicatietraining Haarlem

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De ideale communicatietraining in Haarlem!

Wilt u een leuke dag met het hele team in Haarlem beleven en daarnaast meer leren over teamontwikkeling? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens de communicatietraining in Haarlem leren de deelnemers meer over zichzelf en elkaar. Deze inhoudelijke en leerzame training heeft als doel de samenwerking en communicatie te verbeteren en het vertrouwen binnen het team te vergroten. Bekijk hier de communicatietraining in Haarlem en vraag een vrijblijvende offerte aan!

communicatietraining haarlem

Zonder communicatie geen werk

Er bestaan nog zelden beroepen waarbij een medewerker geheel zelfstandig te werk kan gaan. Over het algemeen geldt binnen bedrijven dat medewerkers moeten overleggen, onderhandelen, discussiëren, brainstormen, et cetera. Dit gebeurt zowel met collega’s als externe partijen. Er staat hierbij een ding centraal: de communicatie. En in Haarlem is dit niet anders. De communicatietraining in Haarlem heeft tot doel om binnen een team de communicatie weer te laten stromen. Als externe partij kan de trainer tijdens de communicatietraining in Haarlem met een objectieve en professionele blik naar het team kijken. Wat heeft het nodig om de communicatie te verbeteren? Welke rol kan iedereen op zich nemen om tot de doelstelling te komen? De communicatietraining in Haarlem geeft antwoord op deze vragen.

Werk aan een positief groepsgevoel

In de stad Haarlem zitten vele bedrijven gevestigd. En waar bedrijven zitten zijn ook teams aan het werk. Het is daarom niet voor niks dat wij onze pijlen zetten op Haarlem. Elk team is verschillend en heeft daarom behoefte aan een persoonlijke benadering. De communicatietraining in Haarlem wordt op maat gegeven en is daarom aan te passen naar de wensen van elk team. Aan de hand van de opgegeven doelstellingen wordt de communicatietraining door een professioneel trainer in Haarlem gegeven. Al onze trainers zijn flexibel in te zetten en kunnen bij uw bedrijf in Haarlem langskomen om de training te verzorgen.

Teambuilding was nog nooit zo leuk

Tijdens de communicatietraining in Haarlem wordt er gewerkt met een kleurenschema. Aan de hand van de kleuren ontdekken de deelnemers welk gedrag hun voorkeur heeft en welk gedrag het beste past bij de collega’s. Door inzicht te geven in de verschillende karakters binnen de groep wordt het ook makkelijker voor de deelnemers om deze verschillen te begrijpen en te accepteren. De communicatietraining in Haarlem is zeer toegankelijk voor iedereen en geeft elke teamlid een waardevolle deelname. Werken met kleuren maakt het mogelijk voor een team om elkaar makkelijker aan te spreken op gedrag. Het geven en ontvangen van feedback wordt zo voor iedereen een stuk eenvoudiger. Mocht u interesse hebben in de communicatietraining in Haarlem en meer informatie willen over de training dan kunt u bij ons gerust een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: