Voetbaltrainingen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verrijk uw voetbaltrainingen met een samenwerkingstraining!

Tijdens voetbaltrainingen leren de teamleden meer over technieken en vaardigheden die gebruikt worden op het speelveld. Om daarnaast de samenwerking en communicatie binnen het team te verbeteren bieden wij verschillende teambuilding trainingen. Bekijk het aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte!

voetbaltrainingen

Voetbaltrainingen zijn een levensstijl

Sport is een belangrijk onderdeel van onze maatschappij. Niet alleen in de zin van het plezier dat mensen ervan genieten, maar ook voor onze gezondheid. Het kan stress verlagen, sociale contacten stimuleren en onderhouden, en hart- en vaatziekten voorkomen. Een van de populairste sporten in Nederland is voetbal. Het is onderdeel geworden van onze cultuur en op gezette tijden staat het hele land op zijn kop. Iedereen is oranje gekleed en wij maken duidelijk naar de rest van de wereld hoe trots wij zijn op ons Oranje. Echter, door deze voetbalkoorts wordt er vaak vergeten hoe intensief voetbalprofessionals moeten werken om goede resultaten te behalen. De voetbaltrainingen met al haar aspecten is wat het voetbal zo succesvol maakt.
De voetbaltrainingen worden georganiseerd door grote of kleine clubs waar coaches en trainers bepalen wat belangrijk is voor de spelers en het spel. Hoe kunnen we het maximale halen uit ons team en de individuele spelers is de vraag die wordt gesteld door het bestuur van een voetbalclub. Trainingen geven voetbal dat wat het nodig heeft om samen te werken en in te zien waar de fouten worden gemaakt. Voetbaltrainingen geven klinkt misschien simpel maar niets is minder waar. Er is een hechte en sterke groep begeleiders nodig om goede voetbaltrainingen te kunnen realiseren. Wanneer coaches, trainers en begeleiders worden aangenomen door een club gaat er een lang proces aan vooraf. Als de juiste coaches en trainers zijn aangesteld worden deze bijgestaan door de nodige trainingen en opleidingen om hun strategie en visie op de voetbaltrainingen te optimaliseren. Een cursus trainingen geven is daarbij haast noodzakelijk voor de minder ervaren trainers.

Voetbaltrainingen-coaching

De bekendste – en logischerwijs – ook de meest succesvolste voetbalcoach in Nederland is de bondcoach, de coach van het Nederlands elftal tijdens internationale wedstrijden. Deze bondscoach heeft een heel team aan specialisten die hem ondersteunen in de dagelijkse voetbaltrainingen met de spelers van het Nederlands elftal. Van heinde en verre worden deze specialisten gehaald om voor Nederland prijzen binnen te slepen. Niet alleen maken trainingen voetbal een topsport, begeleiding door een psycholoog kan van groot belang zijn voor de individuele speler. Een psycholoog of personal coach kan een individuele speler onder andere salaris trainingen geven. Met deze trainingen, die op het eerste gezicht niets met de fysieke sport te maken hebben, kan een speler zich ontwikkelen als een echte zakenman. Een zakenman die bewust, strategisch en realistisch om kan gaan met zijn of haar kwaliteiten om zo het hoogst haalbare salaris te ontvangen bij een volgende club. Het is immers zo dat spelers vaak wisselen van voetbalverenigingen. Deze cursussen of trainingen geven vacatures, waarop is gereageerd door een professionele voetbalspeler, een grotere kans van slagen. Dit zijn lang niet alle zaken die komen kijken bij voetbal, maar wel het mensenwerk dat erachter zit. Het zijn niet alleen de kwaliteiten van de spelers die een voetbalteam maken of kraken. Een grote verantwoordelijkheid ligt bij de mensen die deze spelers begeleiden. Zonder goede organisatie en begeleiding is een voetbalteam als een auto zonder stuur. Het team kan wel vooruit, maar of het de juiste koers zal varen is nog maar de vraag.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: