Talent Development

talent development
De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Talent development stimuleert je talent

Tijdens de talent development training leren de teamleden te kijken naar zichzelf, naar hun mogelijkheden en naar hun dromen. Het team ontdekt welke belemmerende overtuigingen dwars zitten om tot doelen te komen en wat nodig is om vanuit dat inzicht te handelen. Deze inspirerende training stimuleert de deelnemers om het beste uit zichzelf te halen!
Tijdens de talent development training komen de teamleden erachter welke talenten zij in huis hebben en in welke mate zij dat gebruiken tijdens hun werk- en privéleven. De deelnemers leren hoe zij hun eigen talenten kunnen exploreren en bovendien hoe deze in het team ingezet kunnen worden. Iedereen heeft bepaalde talenten die het team ten goede kunnen komen. De deelnemers merken dat zij elkaars talenten kunnen gebruiken om er samen sterker van te worden. Door deze talenten te bundelen ontstaat er een krachtig team dat zich kan redden in verschillende situaties.

Met individuele en groepsoefeningen gericht op talent development gaat het team aan de slag om een start te maken met het ontwikkelen van hun talenten. De praktische training geeft het team de mogelijkheid om er direct in de praktijk mee aan de slag te gaan.

De training kan geboekt worden vanaf de duur van een dagdeel (4 uur)

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


Hoe lang wilt u dat de training duurt?

Hoeveel personen volgen de training?

Plaats waar u de training wilt?

Datum waarop u de training wilt?

Contactpersoon

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

Please leave this field empty.

E-mail

OpmerkingenDeel deze training:

Op Linkedin: x werd dit gedeeld

Facebook:
x werd dit gedeeld

en op Twitter: x werd dit gedeeld

Email deze training:
Deze training is geplaatst op: