Concentratieproblemen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Concentratieproblemen lost u op met de mindfulness training!

Op de werkvloer is het belangrijk dat de mensen zich voor langere tijd kunnen concentreren. Concentratievermogen zorgen immers voor een lagere productiviteit en uiteindelijk hogere werkdruk. Onze mindfulness training is een goede manier om af te komen van deze concentratieproblemen. Zo kunt u weer ontspannen en vol goede moed aan het werk. Vraag hier direct een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan!

concentratieproblemen

Concentratieproblemen – verschillen

De meeste concentratieproblemen lijken te ontstaan doordat mensen falen in het richten van de aandacht op de juiste aanwijzingen of afgeleid worden door verkeerde aanwijzingen (deze kunnen zowel intern als extern zijn).

Concentratieproblemen door een verkeerde combinatie van aandacht.
De verkeerde concentratie wordt gebruikt waardoor er concentratieproblemen ontstaan.

Concentratieproblemen die ontstaan door het ontbreken van de capaciteit om de juiste selectie van aandacht aan te nemen of te behouden. Een overvloed aan interne of externe aanwijzingen waardoor er concentratieproblemen ontstaan.

Concentratieproblemen door verstikking; dit houdt in dat er zoveel externe druk komt te staan op de mensen dat het op dat moment onmogelijk is om concentratie te vinden. Dit kan voorkomen wanneer iemand bijvoorbeeld een presentatie houdt.

Slecht kunnen concentreren in het bedrijfsleven

Om concentratieproblemen te vermijden is het belangrijk dat je je focust op één onderwerp tegelijkertijd. Hiervoor kun je een mindfulness training volgen. Wanneer je je concentratie richt op één onderwerp tegelijkertijd hou je meer tijd over. Dit komt ook aan de orde tijdens een time management training. Ook kom je geïnteresseerder over als je geen concentratieproblemen hebt tijdens een gesprek. Dit is belangrijk tijdens een acquisitie gesprek. Om de concentratie te verbeteren kan samenwerken met iemand anders goed zijn. Hierbij is het belangrijk dat beide partijen goede communicatie hebben en dezelfde communicatiedoelstellingen nastreven. Door de samenwerking kun je de concentratie verdelen over meerdere onderwerpen tegelijkertijd en zo meer succes boeken en de concentratieproblemen overwinnen. Als je je niet goed kunt concentreren straal je minder charisma uit en kom je bijvoorbeeld minder geloofwaardig over als manager. Hiervoor kun je een management training volgen. Om concentratieproblemen binnen een team te voorkomen kan er in een bedrijf teambuilding worden georganiseerd gebaseerd op drama-, NLP- of theateroefeningen,dit verbetert de bedrijfscultuur. 

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: