Uitnodiging Bedrijfsuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een teambuilding training is de leukste uitnodiging voor uw bedrijfsuitje!

Wilt u met het bedrijf een creatieve, leuke en leerzame dag beleven? Dan zijn onze teambuilding trainingen de perfecte uitnodiging voor uw bedrijfsuitje. Uw medewerkers hebben een leuke dag samen en leren tegelijkertijd meer over samenwerking en teamontwikkeling. Bent u benieuwd wat u op de uitnodiging voor het jaarlijkse bedrijfsuitje kunt zetten? Bekijk ons aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

uitnodiging bedrijfsuitje

Hechter met een bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje is van vitaal belang voor een bedrijf, een bedrijfsuitje zorgt er namelijk voor dat het personeel van het bedrijf hechter met elkaar wordt. Voor het personeel van het bedrijf is het ook een hele plezante aangelegenheid, daarom wordt door het personeel van het bedrijf verheugd op het bedrijfsuitje. De uitnodiging wordt meestal een paar weken of een maand van te voren verspreidt onder het personeel van dit bedrijf. dit wordt ver van te voren gedaan zodat de werknemers deze dag of dagen vrij kunnen houden voor het bedrijfsuitje. De uitnodiging bedrijfsuitje kaart wordt zorgvuldig opgesteld door een van de werkgevers. De uitnodiging kan heel formeel zijn, maar deze kan ook heel informeel zijn. Dit ligt vooral aan het bedrijf zelf. In een klein restaurant met personeel niet ouder dan 30 jaar wordt de uitnodiging meestal via de telefoon gedaan. Vooral voor de werkgever is dit heel makkelijk, omdat het minder moeite kost en het gaat heel snel. Bij grote bedrijven is de uitnodiging vaak een kaart waarop staat ā€œuitnodiging bedrijfsuitjeā€. in deze kaart staat meestal wat er gedaan wordt op de dag van het bedrijfsuitje. Dit is per bedrijf verschillend, ik zal hier een paar voorbeelden noemen om het duidelijker te maken.

Teambuilding spelletjes

Een bedrijfsuitje is bedoeld om het team beter te maken en vooral om het vertrouwen onderling op te wekken. Het personeel doen bijvoorbeeld spelletjes om een team te vormen. Een paar van deze spellen zijn: een dropping en een kompasdoorsteek. De dropping en de kompasdoorsteek zijn hierbij de favorieten van medewerkers, omdat deze spannend kunnen zijn, vooral wanneer deze spellen in het donker worden gespeeld kan dit erg leuk zijn voor het personeel. Bij een dropping wordt het personeel in groepen ingedeeld en geblinddoekt in een auto gezet. Deze auto brengt de medewerkers naar een onbekende plek en worden hier uit de auto gehaald. Vervolgens dienen de leden geheel op zichzelf de weg terug te vinden naar een plek. Dit is een zeer effectief teambuilding spelletje, omdat het de groep leert overleggen en besluiten. De kompasdoorsteek lijkt heel erg op een dropping, maar de groep krijgt in dit geval een kompas mee en moet aan de hand van het kompas een bos doorsteken.

Teambuilding activiteiten kinderen

Een kind een uitnodiging bedrijfsuitje aanbieden is zeker geen slecht idee, omdat kinderen ook de band tussen het personeel kan versterken. Hiervoor zijn enkele teambuilding activiteiten kinderen. Dit zijn vooral activiteiten die voor kinderen van het personeel bedoeld zijn. De medewerkers die kinderen hebben kunnen hun kinderen achterlaten bij begeleiders die activiteiten voor deze kinderen hebben bedacht. De kinderen worden hierdoor bezig gehouden zodat het personeel een fijn bedrijfsuitje kunnen hebben. Maar ondertussen verstevigd dit indirect de band tussen de medewerkers, want kinderen maken veel sneller vrienden dan volwassenen. Als deze kinderen vrienden worden dan gaan ook de ouders met elkaar praten en misschien worden deze ook wel vrienden.

Teambuilding opdrachten

Teambuilding opdrachten zijn er voor bedoelt om een groep nog beter te laten functioneren als groep. Er bestaan opdrachten die vereisen dat de groep goed nadenkt en de groep als groep laten beslissen. Een aantal opdrachten heb ik al eerder genoemd bij teambuilding spelletjes. Opdrachten zoals een dropping of een kompasdoorsteek zijn zeker waardige opdrachten om een team te builden.

Teambuilding tips

In de uitnodiging bedrijfsuitje moeten ook een paar teambuilding tips verwerkt worden zodat het personeel deze tips mee kunnen nemen naar het bedrijfsuitje. deze tips zijn van belang, omdat de medewerkers deze tips kunnen gebruiken tijden het bedrijfsuitje en niet alleen tijdens het bedrijfsuitje zijn de tips van belang, maar ook tijdens werkuren kunnen deze tips van algemeen belang zijn. Enkele tips zijn: laat een persoon spreken en wacht tot deze uitgesproken is. Dit is een zeer handige tip, want als er geen orde is en iedereen in de groep willekeurig door elkaar gaan praten dan ontstaat er een chaos en dit remt de vordering van het doel of de opdracht die zij gekregen hebben. Een andere tip is dat iedereen elkaar kan zien zodat als er iemand praat dat iedereen hem of haar kan aankijken. Namelijk als mensen elkaar aankijken terwijl er iemand praat dan kan de mens dit beter begrijpen. De laatste tip die in de uitnodiging bedrijfsuitje kan is dat de groep als geheel een besluit dient te maken. Zeer belangrijk hierbij is dat als de groep niet als geheel een besluit maakt dan komt dit zwak over naar andere mensen, want een groep blijft een groep en die dient bij elkaar te blijven en elkaar te steunen en te respecteren door dik en dun.

Teambuilding oefening

Een brandoefening binnen een bedrijf is een goed voorbeeld van een teambuilding oefening. Deze oefening vertelt over het handelen van de medewerkers wanneer er paniek is en chaos. Als de medewerkers deze oefening rustig en kalm doorstaan dan is er sprake van een goed team en een goede groep die het bedrijf vormen en runnen.

Teambuilding ideeƫn

De kaart waarop ā€œuitnodiging bedrijfsuitjeā€ staat is nu bijna klaar. Men dient alleen er teambuilding ideeĆ«n van de medewerkers te kunnen ontvangen zodat het bedrijfsuitje origineel blijft en vooral niet in herhaling valt. Medewerker moeten ideeĆ«n kunnen geven aan de werkgevers over een bedrijfsuitje dan wel de teambuildings die hierboven zijn genoemd. Deze ideeĆ«n zijn vitaal voor een bedrijfsuitje dat een beetje goed wil lopen. Als er namelijk nieuwe ideeĆ«n kunnen ingevoerd worden, dan worden mensen meer enthousiast, omdat het interactief is. Een eigenschap van mensen is dat als er een interactief programma is betekent het dat dit de inzet van de werknemers verhoogt tijdens werktijd en op het bedrijfsuitje.

Teambuilding spelen

Er is nog een punt waar ik nog wat over wil zeggen. Dit is namelijk de teambuilding spelen. Er zijn bedrijven geweest waar het normaal is dat er een soort van spelen worden gedaan. Hiermee bedoel ik wedstrijden onderling met sporten zoals hardlopen, verspringen enzovoorts. Het meest effectieve spel vind ik zelf toch wel de estafette. Dit is en een zowel een wedstrijd individueel als een wedstrijd collectief. Dit verhoogt de inzet van alle medewerkers, omdat ze willen streven naar winst en dit verhoogt de hechtheid van de groep. Deze aspecten zou u kunnen plaatsen in een kaart waarop staat ā€œuitnodiging bedrijfsuitjeā€. Ik raad u aan deze aspecten vooral te gebruiken, omdat het personeel dan kan verwachten wat hen toekomt. De teambuilding van een bedrijf is heel belangrijk en daarom is de uitnodiging van het bedrijfsuitje van zeer groot belang. De uitnodiging moet mensen enthousiast maken voor het bedrijfsuitje. na het lezen van een uitnodiging moeten mensen overgehaald zijn om alle plannen overboord te gooien en naar deze ontzettend leuke maar leerzame dag te gaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: