Management Course

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een management course voor echte leiders!

Elke manager kan wel eens een management course gebruiken om zijn of haar leiderschapskwaliteiten te verbeteren. Er is immers altijd plek voor verbetering. Tijdens de training leren de deelnemers zichzelf meer begrijpen zodat het beste in henzelf naar boven komt. Bekijk hier de management training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

management training

Management course: een oppepper voor het management

Vaak kijken leidinggevenden naar trainingen en activiteiten van teambuilding voor medewerkers, om de medewerkers van een bedrijf onderling met elkaar te verbinden, een beter gevoel van verbondenheid met de organisatie te bewerkstelligen en om collega’s onderling beter te laten communiceren. Zorgen dat medewerkers zich op hun plaats en onderling vertrouwd voelen, is onderdeel van goed leiding geven. Trainingen en teambuilding voor medewerkers van een organisatie zijn hier uitermate goed geschikt voor. Het management moet echter zichzelf niet vergeten en het is dan ook verstandig om na te denken over regelmatige bijscholing en inspiratie in de vorm van een managementtraining of management course. Het leiden van een bedrijf, instelling of onderneming is een zware taak, die met veel verantwoordelijkheden gepaard gaat. Als in teamverband bestuurd wordt en dit is meestal het geval, kan het gevoel van samenhang verloren gaan in de dagelijkse gang van zaken. Een management course geeft het team van leidinggevenden deze samenhang weer terug: men krijgt de gelegenheid weer even puur met de noodzakelijkheid en bezieling achter het leidinggeven bezig te zijn en hervindt hierdoor in gezamenlijkheid de inspiratie om succesvol en effectief leiderschap voort te zetten.

Management course: samen werken aan leidinggeven

Een managementtraining is voor leidinggevenden een goede teambuilding. Alle bestaande kwaliteiten als leidinggevende worden aangescherpt en nieuwe ideeën en inspiratie wordt opgedaan. Als met het hele team wordt deelgenomen aan een management course, komt dit meteen na de training de effectiviteit en kwaliteit van het management ten goede. Dergelijke trainingen worden vaak gegeven in een setting waar ook ’s avonds gegeten en, wanneer de managementtraining meerdere dagen gevolgd wordt, ook overnacht kan worden. Op die manier blijft de focus gedurende een langere tijdsspanne op elkaar, de (mede-)managers en het team gericht en kunnen vaardigheden en nieuwe kwaliteiten geconcentreerd worden opgedaan. Bij voorkeur verblijft men ongeveer drie dagen samen op een mooie locatie, om de dagen te vullen met trainingen en sessies waarin wordt nagedacht en inspiratie ontstaat voor de toekomst. De avonden kunnen worden doorgebracht rond lekker eten en de trainingen kunnen dan ondertussen onderling geëvalueerd worden. Een goede nachtrust op een luxe hotelkamer draagt vervolgens bij aan ieders productiviteit de volgende dag.

Management course als teambuilding

Een managementtraining is daarom heel geschikt als teambuilding. Een management team moet in de dagelijkse praktijk nauw samenwerken en dan zijn niet alleen professionele kwaliteiten van belang, maar ook de relaties onderling. Men moet elkaar vertrouwen, elkaar respecteren en op basis van een zekere sympathie met elkaar omgaan. Een goede sfeer in het management team kan niet in één managementtraining worden aangemaakt, maar de trainingen kunnen wel de goede en minder goede punten hieromtrent blootleggen. De visie is dat door bepaalde technieken ook mensen die minder goed met elkaar overweg kunnen op persoonlijk vlak een modus kunnen vinden om elkaar meer te respecteren. En mensen die het met elkaar kunnen vinden vormen een hechter team. Uiteindelijk zullen goede relaties het management en het bedrijf ten goede komen en iedereen kan dus profiteren van een management course.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: