Conflict

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een conflict lost u op met een teambuilding training!

Waar mensen samenwerken kunnen conflicten ontstaan. Dit kan hoog oplopen en een goede samenwerking flink in de weg zitten. Heeft u behoefte om een conflict op te lossen de werksfeer weer te verbeteren? Onze teambuilding trainingen geven voor u de oplossing. Bekijk hier het aanbod van onze verschillende trainingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

conflict

Conflict – wat is dit?

Het verschil tussen normen en waarden is vaak de basis voor conflicten. Doordat de ander een andere opvatting heeft, maar eigenlijk hetzelfde bedoelt. Of dat het is persoonlijke doel belangrijker is dan het gezamenlijke. Het gevolg is in de meeste gevallen: ruzie, tegenwerken of einde communicatie. Hoe komen we hier nu uit?

Met de training zullen we aan de hand van welke waarden en normen er binnen een team gelden, onderzoeken hoe een conflict in de toekomst het beste opgelost kan worden.

Wat gaan we doen?

Gezamenlijk gaan we brainstormen over welke waarden binnen het team passen Met deze waarden gaan we criteria zoeken die bij deze waarden passen
Als de waarden en criteria vast staan gaan we leren communiceren vanuit de waarden. Deze training brengt een geheel nieuwe kijk en oplossingen om met conflicten om te gaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: