Mediatraining Politici

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Wij bieden de mediatraining voor politici!

Politici zijn er om met behulp van hun inhoudelijke kennis verbetering aan te brengen in de Nederlandse maatschappij. Om kiezers aan zich te binden, is het belangrijk dat zij hun boodschap goed kunnen overbrengen op de media. De mediatraining politici is bij uitstek de manier om hen te leren hoe zij het beste kunnen omgaan met de media. Vraag hier een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan voor de mediatraining politici!

mediatraining politici

Amerikaanse politici doen het goed

Hoe kan het dat Obama altijd zijn publiek weer weet te overtuigen? Wanneer hij spreekt, staat er echt een persoonlijkheid met een doel voor ogen. Hoe kan het dat al die Amerikanen zo goed hebben kunnen leren communiceren? Dit komt puur door mediatraining politici.
Er is een duidelijk verschil in het spreken zichtbaar in Nederland ten opzichte van Amerika. Onze lijsttrekkers zijn lang niet allemaal zulke goede sprekers als Obama en dit is zonde, want hierdoor verliest men stemmen. Mediatraining politici is daarom zeker aan te raden aan elke politicus aangezien het hun taak is de mensen te overtuigen. Tijdens de mediatraining politici worden communicatietraining oefeningen gedaan, zodat het voor iedereen begrijpbaar is en er een groot publiek wordt bereikt.
Niet alleen het spreken zelf, maar ook hoe men naar voren komt in de media is natuurlijk erg belangrijk. Deze eerste indruk die de kiezer heeft wanneer men de politicus ziet op tv is in een paar minuten bepaald. Dus als een mediatraining hierbij het verschil kan maken is dit zeker de moeite waard.
Niet alleen mediatraining politici is belangrijk, in veel meer takken van de samenleving is goede communicatie van belang. Communicatietraining onderwijs bijvoorbeeld is erg belangrijk voor het duidelijk overbrengen van informatie van leerkracht op leerling. Deze training zal een goede investering zijn waar later veel winst uit te behalen valt.
Wanneer al veel eerder begonnen zou worden met communicatietraining voor kinderen zal wellicht later minder training nodig zijn. Een communicatietraining voorbeeld zou kunnen zijn de algemene gedragsregels overbrengen zodat deze voor elk kind gelijk zijn. Als er in het onderwijs meer aandacht wordt besteed aan communicatietraining zal het voor toekomstige werknemers ook veel gemakkelijker worden om te solliciteren op communicatie vacatures.
Wie weet hebben later dan de toekomstige politieke leiders helemaal geen mediatraining politici meer nodig en wie weet worden wij dan ooit net zo’n goede spreker als Obama.
De Amerikaanse Republikein Todd Akin heeft in een antwoord op een vraag waarom hij zich blijft verzetten tegen abortus, zelfs op het moment wanneer de zwangerschap het gevolg is van verkrachting geantwoord met de woorden: verkrachting kan niet tot zwangerschap leiden.
22 augustus jongst leden heeft hij hier in een korte video boodschap zijn excuses voor aangeboden, daarin komt hij er voor uit dat dit nooit gezegd had mogen worden. Dit is een uiterst goed voorbeeld van een politicus die de mist in is gegaan, maar dit is ook een van de velen voorbeelden.
Mediatraining politici, is hier een erg goede oplossing voor. In deze mediatrainingen kunnen politici leren communiceren en er dus voor zorgen dat er geen versprekingen gedaan worden die voor politici uit den boze zijn.
Een communicatietraining voorbeeld is bijvoorbeeld een cursus lichaamstaal leren. Hierdoor kun je zien of iemand, al dan niet non-verbaal, het niet kan waarderen wat je zegt. Maar nu pak je het probleem aan en niet de oorzaak. En zoals het in de communicatietraining onderwijs gebruikelijk is doe je veel communicatietraining oefeningen, leren of mensen jouw manier van spreken prettig vinden en daar van leren.
Maar nu pak je het probleem aan en niet de oorzaak. Het begint allemaal bij het leren communiceren, dit leer je al van jongs af aan je leert met je ouders non verbaal te communiceren zonder dat je dat überhaupt door hebt als baby zijnde. Als peuter zijnde leer je je eerste woordjes en later tot je overlijd blijf je je communicatie vaardigheden verbeteren.
Mediatraining politici kan dus geheel overbodig zijn als je het probleem aanpakt met communicatietrainingen voor kinderen hierin moet de kinderen geleerd worden wat ze wel kunnen maken en wat absoluut niet kan, non verbaal al dan niet. Maar dat is een ander zaak, de politici van tegenwoordig moeten dit ook leren dus door middel van mediatraining politici
Om mediatrainingen politici te kunnen zijn er dus veel communicatie adviseurs nodig, om deze te krijgen zullen er veel meer communicatie vacatures moeten komen. Deze adviseurs zijn dus van crusiaal belang om de politici van tegenwoordig op te voeden, politiek is namelijk niet alleen zeggen waar je voor staat maar ook het spelen van een slim spelletje. Het is dus niet slim om in openbare toespraken dingen te zeggen die door mensen niet gewaardeerd worden. Het kan natuurlijk zijn dat iemand de mening van de politicus niet deelt en daarom het niet waardeert maar dat is niet het probleem, het gaat erom dat de politici geen opmerkingen maakt die op een verkeerde toon gezegd worden of die niet volstaan aan alle algemene normen en waarden.
Het valt dus te voorkomen dat politici verkeerde opmerkingen maken tijdens toespraken, voor zichzelf en hun partij is dat veel beter, mensen ergeren zich niet aan de vertegenwoordigers van de partij en zullen dus echt afgaan op het geen waar de politici voor staan.
De oplossing……..Mediatraining politici.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: