Training Communicatieve Vaardigheden

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Verbeter uw communicatieve vaardigheden met een training!

In het zakelijke leven is het ontzettend belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken. Tijdens de feedback training leert u meer over mondelinge communicatie en welke technieken u kunt toepassen om op een constructieve manier een boodschap over te brengen en te luisteren naar een ander. Wilt u meer weten over een feedback training en communicatieve vaardigheden? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

training communicatieve vaardigheden

Waarom een training communicatieve vaardigheden?

Bedrijven hechten vandaag de dag veel waarde aan communicatie. Wanneer een bedrijf namelijk op een goede wijze communiceert, kan een bedrijf zich namelijk ook makkelijker verkopen aan potentiele klanten. Daarnaast zorgt een goede communicatie voor een positief beeld naar potentiele klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Het aantrekken van klanten is tegenwoordig, ten tijde van een financieel onrustige periode, ook niet erg gemakkelijk. Daarom willen bedrijven graag goed overkomen. Het goed overkomen van bedrijven kan op verschillende wijze gebeuren. Zo kunnen bedrijven natuurlijk veel investeren in marketing, maar het is ook belangrijk dat medewerkers van een bedrijf zich op een goede manier uiten. Medewerkers zijn namelijk het visitekaartje van een bedrijf. Daarom hechten bedrijven vaak veel waarde aan de communicatie vaardigheden van hun medewerkers. Wanneer de communicatieve vaardigheden van een medewerker niet voldoende zijn, is het mogelijk om een training communicatieve vaardigheden te volgen. Door het volgen van een training communicatieve vaardigheden, zullen de communicatie vaardigheden van een medewerker verbeteren. Tijdens een training communicatieve vaardigheden kan er op verschillende aspecten van communicatie worden getraind. Wanneer deze vaardigheden door de training verbeteren kan dit voor een bedrijf ook erg positief uitpakken. Een medewerker is dan namelijk een beter visitekaartje voor het bedrijf geworden.

Bedrijfsuitje als teambuilding

Het is mogelijk om een training van een bedrijf te gebruiken als bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje wordt vaak alleen gezien als een mogelijkheid om iets ā€˜recreatiefsā€™ te doen met een bedrijf. Bij een bedrijfsuitje wordt er bijvoorbeeld vaak gedacht aan het bezoeken van een stad, museum of het doen van een sportieve activiteit. Een sportieve activiteit kan bijvoorbeeld paintballen, zeilen of karten zijn. Het is echter ook mogelijk om een bedrijfsuitje te organiseren die een leerzaam component bevat. Zo kan bijvoorbeeld een training ook dienen als vorm van een teambuilding. Het gaat er namelijk bij een bedrijfsuitje juist om dat mensen een leuke dag hebben met collegaā€™s en op een andere manier met elkaar kunnen omgaan. Op welke manier dit gebeurt is van onder geschikt belang. Het uiteindelijke doel is om een hechter teamverband te creĆ«ren door een bedrijfsuitje. Dit geeft dus aan dat een bedrijfsuitje een vorm van teambuilding is, bij teambuilding draait het namelijk om het creĆ«ren van een hecht(er) teamverband.

Communicatietraining als teambuilding

Zoals aangegeven draait het bij teambuilding om het creƫren van een hecht teamverband. Een hecht teamverband kan ook gecreƫerd worden door het volgen van een training communicatieve vaardigheden oftewel een communicatietraining. Een communicatietraining is voor bedrijven belangrijk om dat zij hier voor kunnen zorgen dat hun medewerkers op een goede manier blijven of gaan communiceren. Een communicatietraining draagt op verschillende wijze bij aan het proces van teambuilding. Allereerst zorgt een communicatietraining ervoor dat medewerkers op een andere manier met elkaar samenwerken dan gebruikelijk. Hierdoor leert men medewerkers tijdens een communicatietraining op een andere manier kennen. Daarnaast draagt een communicatietraining bij aan teambuilding doordat men met elkaar traint. Tijdens het training kan je elkaar tips en feedback geven over een ieders communicatie prestaties. Dit draagt bij ook bij aan een hechter teamverband.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: