Onderhandelen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer onderhandelen tijdens onze Verkooptraining!

Bedrijven willen producten en diensten verkopen om winst te behalen. Van de commerciële medewerkers wordt dan ook verwacht dat zij goed kunnen verkopen en onderhandelen. Onze professionele trainers kunnen uw medewerkers helpen om hun verkooptechnieken te verbeteren. Het onderhandelen gaat hen zo een stuk makkelijker af. Bekijk hier de verkooptraining en vraag een vrijblijvende offerte aan!

onderhandelen

Leer onderhandelen op verschillende vlakken

De training onderhandelen wordt gegeven door een onderhandel specialist en is voor iedereen bestemd die zich in een positie bevindt waarbij je met mensen werkt.
Welk effect heeft mijn communicatie op mijn collega’s, leidinggevenden, partner, kinderen, ouders etc? Het zijn slechts enkele onderwerpen waarmee je tijdens de training geconfronteerd kunt worden. De jonge generatie en de generatie die nu de arbeidsmarkt opkomt kijken anders naar werk en naar hun leidinggevenden. Deze jongeren komen uit een onderhandelingscultuur. Thuis in hun vrienden en kennissenkring is onderhandelen normaal. Hoe ga je daar mee om?
Het gaat niet altijd over geld, maar ook om vaardigheden om de ander te laten doen wat jij wilt zonder dat de ander zichzelf als de verliezer voelt. Onderhandelen begint s’ochtends al aan de ontbijttafel met het gezin en zonder dat je er erg in hebt doe je het de hele dag. Je onderhandelt met je klant, jouw leidinggevende of je collega. De training is een training waarbij je niet alleen op je werk je voordeel kunt doen, maar ook privé.

Inhoud van de training onderhandelen

Er worden verschillende onderdelen behandeld tijdens de training, zoals:
● Wat is onderhandelen?;
● Eigenschappen voor toponderhandelaars;
● Dilemma’s bij onderhandelen;
● Tien veelgemaakte fouten bij onderhandelen;
● Een zelfbeoordelingstest;
● Hoe houdt ik controle tijdens onderhandelen.
In de training staat de praktijk centraal. Leren door te doen. Tijdens de training leren we de deelnemers geen trucjes, maar wordt hen meer inzicht gegeven in de onderhandelingkwaliteiten die ieder in zich heeft. Na de training weten de deelnemers precies wat hun onderhandel-kwaliteiten zijn.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: