Cursus Effectief Communiceren

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De ideale cursus effectief communiceren voor uw team!

De cursus effectief communiceren biedt het team de middelen om op een professionele manier met elkaar in contact te komen. De deelnemers leren tijdens de communicatietraining alles over samenwerken en communiceren. Na het volgen van de cursus is het team in staat om effectief te communiceren op de werkvloer. Bekijk hier onze communicatietraining en vraag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan!

cursus effectief communiceren

Teambuilding bedrijfstraining

Binnen bedrijven en organisaties komt de term teambuilding steeds meer voor en velen investeren in bedrijfstrainingen voor teambuilding. Dit is een verklaarbare ontwikkeling, want juist in tijden van recessie blijkt een goed samenwerkend team van levensbelang voor een winstgevende organisatie of bedrijf. Een personeelsteam is net als elk ander team een groep mensen die werken aan een gemeenschappelijk doel, waarbij ze voor het resultaat van elkaar afhankelijk zijn. Motivatie, samenwerking en effectieve communicatie zijn daarbij belangrijke aspecten. Een teambuilding training kan bijdragen aan deze aspecten en ervoor zorgen dat dit gemeenschappelijk doel zo snel en goed mogelijk behaald wordt.

Tijdens een teambuilding training draait het allemaal om het vergoten van het vertrouwen in elkaar, want samen presteren schept een band. Door samenwerkingsopdrachten uit te voeren, leren mensen elkaar beter kennen. Plezier is daarbij belangrijk en er kan een competitie-element worden toegevoegd, waardoor de motivatie en samenwerking vergoot. Hierdoor zal de productiviteit van uw bedrijf stijgen en vaak is er ook minder uitval en minder stress. Teambuilding is namelijk belangrijk en nuttig om medewerkers goed te laten functioneren. Het personeel zal het waarderen als een bedrijf wil investeren in zijn medewerkers door middel van bedrijfstrainingen. Een voorbeeld van een teambuilding bedrijfstraining is een communicatietraining, zoals een cursus effectief communiceren.

Cursus effectief communiceren

Binnen een organisatie of bedrijf is het verwoorden van je ideeën en mensen overtuigen de sleutel tot succes en hierbij is impact nodig. Kennis van je eigen communicatieve kwaliteiten helpt je om op een creatieve manier invloed uit te oefenen. Tijdens de cursus effectief communiceren leert men een eigen communicatiestijl te ontwikkelen die bij u past door veel praktijk en oefening. Men leert te communiceren vanuit wie u bent en wat u wil bereiken. Men zal beter begrijpen waar gedrag vandaan komt en wat voor invloed dit heeft op uw gesprekspartners. Een cursus effectief communiceren geeft inzicht in de voornaamste miscommunicaties en hoe deze te voorkomen zijn. Daarnaast staan veel mensen niet stil bij het feit dat het grootste deel van de communicatie non-verbaal verloopt. De cursus effectief communiceren gaat dieper in op deze non-verbale communicatie en leert hoe men de houding en stem beter kan gebruiken. Hiermee kan u de aandacht van uw gesprekspartner vestigen op de essentie van het verhaal en zal uw overtuigingskracht vergroten.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: