Teambuilding Workshop

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een teambuilding workshop voor het hele team!

Train je Team biedt uiteenlopende trainingen om met het hele team de ideale teamdag te beleven. Tijdens de bedrijfstrainingen wordt altijd het leuke met het leerzame gecombineerd. De groep leert tijdens de teambuilding workshop meer over samenwerking en communicatie en heeft daarnaast een onvergetelijke dag met elkaar. Wilt u meer weten over een teambuilding workshop? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding workshop

Bedrijfstraining voor teambuilding

Teambuilding speelt een essentiƫle rol binnen bedrijven en organisaties. Samenwerking, effectieve communicatie en creativiteit zijn onmisbare aspecten op de werkvloer, die succesvolle bedrijven en organisaties van de minder succesvolle kunnen onderscheiden. Het is dan ook van belang om af en toe stil te staan bij het functioneren van uw team en te bekijken of er eventueel verbeterpunten zijn. Om de juiste koers te volgen kan eenbedrijfstraining helpen, zoals een teambuilding workshop. Hierbij is het belangrijk dat u en uw team zelf invloed uitoefenen op de doelstelling en de inhoud van de teambuilding workshop. Er zijn verschillende bedrijfstrainingendie men kan doen met het team en deze kunnen worden aangepast aan problemen die voorkomen het bedrijf en waar men aan wil werken. Voorbeelden van bedrijfstrainingen zijn presentatietraining encommunicatietraining, deze kunnen de werksfeer en productiviteit binnen het team vergroten.

Presentatietraining als teambuilding workshop

Het hebben van een bepaald idee is de eerste stap naar succes binnen een organisatie of bedrijf. Maar daarna komt de moeilijkste stap, namelijk verwoording en overtuiging. Het effectief kunnen presenteren van een idee als succesvol product is de essentiƫle kers op de taart. Iedereen kent ze wel, de collega die het moeiteloos afgaat om die lastige presentatie te geven op een zelfverzekerde en natuurlijke manier. Helaas gaat dit niet iedereen van een leien dakje en kunnen sommige wel wat hulp gebruiken. In deze bedrijfstraining kunnen presentatievaardigheden verbeterd worden en tips & tricks geoefend worden voor het geven van een goede presentatie. De nadruk ligt op hoe men overkomt op het publiek en hoe men lichaam en stem ten volle kan benutten. Het doel van deze teambuilding workshop is om elkaar te motiveren in het geven van een inspirerende en effectieve presentatie op een ontspannen manier die bij u past.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: