Energizers Kinderen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De energizers training voor iedereen die met kinderen werkt!

Kinderen zijn heel leuk om mee te werken, maar vragen ook zeker de nodige energie van u. Onze energizers training is erop gericht om iedereen die met kinderen werkt te leren hoe je nieuwe energie kan herwinnen en zo goed mogelijk kan benutten. Bekijk hier onze energizers training en vraag een vrijblijvende offerte aan!

energizers kinderen

Energize momenten

Iedereen heeft wel eens een futloos moment. Op school- en werkdagen komen deze momenten vaak opzetten na de lunch.Na de lunch zullen mensen dan slechter presteren, omdat ze zich minder goed kunnen concentreren. Om deze mensen een beetje op te peppen zijn er energizers. Van energizers krijg je weer energie. Hiervoor kun je een aantal oefeningen doen. Deze energizers oefeningen zijn oefeningen om weer energie van te krijgen. Deze oefeningen kunnen goed gedaan worden op de werkvloer om iedereen weer op te peppen. Deze energizers oefeningen zijn te vinden in een energizers boek. Het is dus makkelijk om zoā€™n boek aan te schaffen en hiermee te zorgen dat iedereen weer energie krijgt. Een aantal energizers voorbeelden zijn: kettingverhaal en de levende knoop. Bij de levende knoop steekt iedereen die meedoet zijn hand in de lucht en dan pak je de hand van een andere deelnemer. Hierna is het de bedoeling om weer uit de knoop te komen, zonder los te laten. Bij ketting verhaal is het de bedoeling dat je met zā€™n allen een verhaal maakt. Je spreekt bijvoorbeeld locatie en personages af en verzint daarna om de beurt een regel van het verhaal.

Energizers onderwijs

Op scholen is het een groot probleem dat kinderen zich na de lunch niet meer goed kunnen concentreren. Ze gaan hierdoor slechter en onder hun niveau presteren. Kinderen die hier vaak last van hebben, worden ā€˜Energizers kinderenā€™ genoemd. Deze ā€˜Energizers kinderenā€™ kunnen er zelf vaak niks aan doen dat ze na de lunch zoā€™n inkak-moment hebben, maar het is natuurlijk wel vervelend. Daarom zijn er ook energizers voor kinderen. Sommigen lijken erg op de al bestaande energizers voor volwassenen, maar sommigen zijn speciaal voor kinderen bedacht. Om na de lunch op scholen de dag te breken, is er een speciaal boek uitgebracht, namelijk ā€˜Energizers onderwijsā€™. Dit is een aanrader voor iedere docent. Hierin staan namelijk heel veel energizers voor in de klas. Zo kunnen de docenten de klassen weer oppeppen na de lunch. Een energizer die vaak gebruikt wordt, is moordenaartje. Een van de leerlingen gaat op de gang staan. Bij de andere leerlingen wordt een ā€˜moordenaarā€™ uitgekozen die door middel van knipogen zijn medeklasgenoten gaat vermoorden. De leerling die van de gang terug komt, moet gaan uitzoeken wie de moordenaar is!
Met zoā€™n energizer zijn alle kinderen in de klas actief bezig. Voor kinderen die nog op de basisschool zitten, zijn er speciale ā€˜Energizers basisonderwijsā€™. Deze zijn dus voor kinderen tot 12 jaar. Een voorbeeld hiervan is het omgekeerd verstoppertje. Een kind verstopt zich. De rest probeert hem of haar te vinden. Zodra je de verstopte persoon hebt gevonden, ga je er bij zitten. Net zolang tot iedereen zich verstopt heeft.
En uit onderzoek is gebleken dat deze energizers erg hulpvol zijn voor ā€˜Energizers kinderenā€™. De meeste ā€˜Energizers kinderenā€™ krijgen veel meer energie van de energizers en kunnen daarna weer met nieuwe energie aan de slag. Gebleken is dat van de ā€˜energizers kinderenā€™ die de energizers uitvoeren, de resultaten voor en na lunch aan elkaar gelijk zijn. Bij de ā€˜energizers kinderenā€™ die hier echter geen gebruik van maken, dalen de resultaten na de lunch. Het is natuurlijk niet mogelijk om alle toetsen voor de lunch te plannen en juist daarom zijn de energizers een hele goede uitkomst. Zo kunnen alle ā€˜Energizers kinderenā€™ geholpen worden en zullen ze geen nadelige gevolgen ondervinden. Het is immers niet hun fout, want bijna iedereen heeft wel eens zā€™n inkak-moment. De een heeft er alleen iets vaker last van dan de ander. En naast dat energizers heel erg hulpvol zijn, zijn het ook nog eens leuke oefeningen om kinderen bezig te houden en met elkaar te laten integreren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: