Energizers Leefstijl

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Maak van energizers uw leefstijl!

Tijdens de energizers training leren de deelnemers om nieuwe energie te herwinnen en deze toe te passen in het werkleven. De training zet het hele team in beweging en zorgt ervoor dat het team ook in beweging blijft. Op deze manier wordt de energizers training een leefstijl voor alle teamleden. Bekijk onze energizers training en vraag een offerte aan!

energizers leefstijl

Leef met Energizers

Veel mensen gaan de dag vol energie te gemoed, deze energie verliezen zij echter gedurende de dag door zich voortdurend te moeten concentreren op een bepaald punt. Vlak na de lunch is dit meestal het best te merken. Een manier om dit probleem op te lossen is de energizers leefstijl. Dit houd in dat mensen oefeningen doen vlak na de lunch om weer energie te krijgen. Enkele voorbeelden zijn: stickerroof (wat inhoud dat iedere deelnemer tien stickers op zijn of haar shirt krijgt en uiteindelijk zo veel mogelijk stickers moet verzamelen), Laterale raadsels (raadsels waarvoor een andere invalshoek nodig is om deze op te lossen) en optische illusies. Dit zijn tevens enkele van de best werkende energizers voorbeelden.

Energizers oefeningen

Energizers oefeningen verhogen de productiviteit enorm en daarom is het kleine tijdsverlies dat wordt veroorzaakt door de energizers oefeningen de moeite waard. De makkelijkste manier om goede energizers oefeningen te vinden is met het energizers boek: energize of met een van de vervolgdelen van deze serie, deze staan vol met leuke manieren om bezig te blijven en energie te houden volgens de energizers leefstijl.
Een van de belangrijkste gebruiken van de energizers leefstijl is in het onderwijs, aangezien kinderen erg snel hun concentratie verliezen en daarom is het belangrijk om deze er goed bij te houden. De energizers leefstijl laat goede cijfers zien en groeit daarom ook zeer snel, dit is een belangrijke stap vooruit in het onderwijs omdat deze laat zien hoe kinderen veel meer zouden kunnen leren met behulp van leuke oefeningen om zich daarna langer te kunnen concentreren. Er zijn geen specifieke energizers voor kinderen maar sommige ingewikkeldere Energizers zijn niet helemaal geschikt voor jongere kinderen zoals laterale raadsels of een kettingverhaal.

Energizers voor kinderen

De energizers leefstijl is belangrijk in iedere vorm van onderwijs maar toch het belangrijkst in het basisonderwijs. Het is makkelijk om voor te stellen dat deze kinderen bij het minste of geringste met iets anders bezig zijn dan met de les en het is ook duidelijk dat kinderen in het basisonderwijs school niet leuk vinden. Dit vraagt erom deze kinderen op een leuke manier bezig houden waar de energizers enorm voor geschikt zijn. Het energizers Basisonderwijs laat tevens nog betere resultaten zien dan op het middelbaar onderwijs dus zou iedere school hier eigenlijk op de energizers leefstijl over moeten schakelen. Met het energizers basisonderwijs dient al erg snel begonnen te worden zodat de kinderen goed leren wat het precies inhoud en er snel mee om leren gaan, hierom wordt aangeraden om in groep drie al te beginnen met het introduceren van energizers en langzaam de moeilijkheidsgraad van de Energizers op te bouwen totdat de kinderen gewend zijn aan de oefeningen.

Energizers gymlessen

Een andere bekende vorm van energizers is het geven van gymles tussen de lessen door. Hiermee wordt bedoelt dat kinderen na ongeveer een uur in het lokaal gezeten te hebben een kwartier gaan sporten. Dit geeft ongeveer hetzelfde effect maar er gaat meer tijd aan verloren omdat kinderen zich om moeten kleden en naar de gymzaal moeten gaan, hierom worden energizers voor in de klas aangeraden. Energizers zijn ook bijzonder geschikt gebleken als kennismakingsspelen, bijvoorbeeld om het ijs te breken tussen nieuwe collega’s binnen een bedrijf en enkele energizers kunnen ook gebruikt worden om namen te leren zoals krantenmeppertje (een van de deelnemers gaat met een krant in het midden van een kring staan, er wordt een naam genoemd van een van deelnemers en deze moet zachtjes worden geslagen met de krant tenzij hij de naam van een andere deelnemer opnoemt.)
Kortom zijn Energizers erg nuttige oefeningen die de productiviteit verhogen en ervoor zorgen dat kinderen veel makkelijker leren. Het is voor kinderen handiger om Energizers te gebruiken dan om tussendoor te sporten en het is ook de energizers leefstijl kan ook gebruikt worden om kennis te maken of het ijs te breken. Hierom zou iedere school over moeten schakelen op de Energizers leefstijl en zou elk bedrijf deze leefstijl ook toe moeten gaan passen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: