Kennismakingsvragen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Leer met kennismakingsvragen elkaar nog beter kennen!

Goede kennismakingsvragen zorgen ervoor dat er vanaf het eerste moment een vertrouwensband ontstaat tussen mensen. Ben je op zoek naar een manier om (nieuwe) collega’s, kennissen of vrienden beter te leren kennen? Doe inspiratie op voor kennismakingsvragen met deze oefeningen, compleet met video en uitleg. Bekijk de oefeningen HIER.

Kennismakingsvragen worden ook vaak toegepast in teambuilding en training. Het doen van een teamtraining kan best spannend zijn voor de deelnemers. Aan het begin van al onze trainingen leert het team aan de hand van kennismakingsvragen elkaar direct op een informele manier kennen. Bekijk hier onze teambuilding trainingen en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!kijklogo

kennismakingsvragen

Bedrijfstraining teambuilding

Veel bedrijven investeren tegenwoordig in een teambuilding training, waarbij samenwerking, communicatie en creativiteit aangescherpt worden. Dit zijn belangrijke kenmerken voor een succesvol team en de één gaan deze kwaliteiten beter af dan de ander.
Communicatietraining
Non-verbale communicatietraining is om deze reden ook een goede training om met uw medewerkers te doen.

Kennismakingsvragen

Communicatietraining is een effectieve bedrijfstraining waarbij het belangrijk is dat men elkaar leert kennen, bijvoorbeeld door middel van kennismakingsvragen. Op deze manier kan men er achter komen welke communicatiestijlen het beste bij elkaar past en welke botsen of juist samenwerken. Kennismaken gaat vaak het snelste door elkaar te interviewen en elkaar kennismakingsvragen te stellen. Enkele voorbeelden van kennismakingsvragen zijn; wat zou je doen met een miljoen? Wat zou je willen zijn als alles mogelijk was? Op welke eigenschappen ben je trots en welke zou je willen verbeteren?
Men kan ook een zelfportret van zichzelf of van elkaar schetsen en deze bespreken met elkaar. Vaak leert men zichzelf ook beter kennen door de ogen van anderen. Op deze manier kunnen er inzichten gegeven worden in (communicatieve) vaardigheden waar men goed in is en in kwaliteiten waar men nog aan kan werken.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: