Coaching management

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vind hier coaching op management gebied!

Een leider met goede management kwaliteiten is onmisbaar voor het team. Een manager geeft sturing aan de medewerkers en weet deze te motiveren en te enthousiasmeren. Met de juiste coaching kunt u uw management kwaliteiten verbeteren. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor onze management training!

coaching management

Wat maakt een goede manager

Niets is zo belangrijk als een goede manager. Een man of vrouw die het werk in goede banen leidt, zijn personeel kent. Hij of zij moet over een goed probleem analyserend, oplossend vermogen bezitten. Sterke menselijke kanten hebben, leiderskwaliteiten, maar ook processen van het bedrijf snappen en daarbij technische inzichten bezitten. Vele factoren spelen mee bij het zijn van een goede manager, en dat is zeker niet voor iedereen weg gelegd. Toch worden mensen aangesteld tot manager omdat ze opklimmen binnen het bedrijf en dat een logische stap zou zijn. Zonder diploma’s om daadwerkelijk taken deze taken uit te voeren. Nu zijn er vele mogelijkheden om deel te nemen aan coaching management om de kwaliteiten van een goede manager in de vingers te krijgen.

Coaching management – managementtraining

Binnen een management training als onderdeel van coaching management worden de managers zelf geanalyseerd. Wat voor type manager is de persoon? Wat zijn de leiderschapskwaliteiten en hoe kan hij of zij deze ontwikkelen? Managers moeten kunnen het team leiden naar resultaten, daarin is het soms belangrijk gedetailleerd aan het werk te gaan zodat de medewerkers precies weten wat ze moeten doen. Daarnaast moet de manager motiverend werken, dus de werknemers mee laten denken, hen inspireren binnen hun werk. Ook moet hij of zij analyserend vermogen bezitten om te zien waarom een bepaald resultaat niet of juist wel gehaald wordt en hoe dat in het proces verweven kan worden zodat een resultaat vaker gehaald kan worden. Daarnaast moet een manager ondersteuning bieden aan zijn collega’s op de werkvloer, een relatie met ze aangaan, opbouwen en behouden. Luisteren naar hun zorgen, een middenweg vinden voor conflicten en het werkproces zo optimaal mogelijk in goede banen leiden door de werknemers aan te sturen. Deze genoemde kwaliteiten bezit niet iedereen in optimale vormen. Maar door ervan te bewust te worden hoeveel je van welke kwaliteit bezit, kan iemand werken aan de mindere kwaliteiten en anderen inspireren met de goede kwaliteiten.

Coaching management – team building

Binnen de teambuilding van het coaching management inspireren managers elkaar tot verbeteren. Elkaar feedback geven, van positieve punten en de mindere. Zo wordt iemand zich bewust gemaakt van zijn goede en mindere kwaliteiten, wat op de werkvloer soms moeilijker is in verband met de verschillende niveaus van werknemers versus leidinggevenden. Binnen de training bestaat er een veilige sfeer zodat er een optimale sfeer heerst om te leren en elkaar te stimuleren. Deze innovatieve manier van werken heeft een positieve invloed op de managers tijdens maar ook in de tijd die volgt op de teambuilding.

Coaching management

Een managementfunctie, de een is ervoor in de wieg gelegd, de andere heeft moeite met de leidinggevende taken. Toch is er een hoop te leren binnen het management vak, veel te leren van uzelf, maar ook van anderen. Van communicatie naar de werkvloer toe, tot het stellen van duidelijke doelen voor het bedrijf en voor het individu. Leer uw medewerkers, collega’s, werknemers kennen, zorg voor een goede werksfeer, motiveer, luister, plan, communiceer, daag uit, stel doelen, stimuleer, werk samen, complimenteer. Maak uzelf een goede manager en zorg zelf plezier te houden in uw baan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: