Over ons

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Over ons

Inspirerend en uitdagend met kwaliteit

Train je Team is begonnen vanuit een visie om met behulp van Teambuilding en Training een positief groepsgevoel te creëren binnen de teams van organisaties en bedrijven. Tijdens onze trainingen zijn de deelnemers voortdurend in beweging en begeleidt de trainer het team in een veilige en constructieve sfeer.

Sinds de start in 2011 heeft Train je Team al vele organisaties kunnen helpen met de verbetering van de communicatie en samenwerking binnen teams. Als jong en fris bedrijf blijven wij onszelf iedere dag uitdagen om te verbeteren. Een vriendelijke en snelle service staat bij ons hoog in het vaandel en dit kunt u van ons blijven verwachten.

Binnen het team van Train je Team werken wij enerzijds aan de inhoud en planning van de Teambuilding en Teamtrainingen. Wij willen altijd rekening houden met de wensen van uw organisatie en passen hier elke training op aan. Kwaliteit staat hierbij uiteraard voorop.

Anderzijds werken wij aan de marketing en website van Train je Team. Omdat wij onze diensten online aanbieden hebben wij niet te maken met allerlei onnodige kosten. Hierdoor kunnen wij de trainingen voor een zeer voordelige prijs blijven aanbieden. Daarnaast streven wij naar een overzichtelijke website en een goede online communicatie. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Voor een geslaagde Teambuilding en Training is een assertieve en professionele trainer van groot belang. Ons team bestaat uit zeer ervaren trainers en coaches die al verscheidene jaren werkzaam zijn binnen bedrijven en organisaties. Op het gebied van talentontwikkeling, teameffectiviteit, communicatie en gedrag weten zij teams te sturen en te helpen verbeteren.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: