Voetbaltrainingen Oefenstof

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Geef uw team oefenstof voor de voetbaltrainingen!

Voetbalteams kunnen er ontzettend veel aan hebben om regelmatig te doen aan teambuilding. Door teambuilding oefeningen als oefenstof te gebruiken tijdens de voetbaltrainingen leert het team meer over samenwerken en communiceren. De teambuilding oefeningen zorgen ervoor dat de deelnemers meer op elkaar ingespeeld raken en samen tot betere prestaties komen. Onze trainingen bieden oefenstof voor het team, wat later ook in de voetbaltrainingen gebruikt kan worden. Bekijk ons aanbod van teambuilding trainingen en vraag een vrijblijvende offerte aan!

voetbaloefeningen oefenstof

Inzet tijdens voetbaltrainingen

Bij deze oefenstof komt een hoop kijken en daarnaast wordt er bij dit soort trainingen een hoop inzet verwacht. Voetbal is niet zomaar een sport maar in Nederland een van de meest gewaardeerde sporten. Tijdens het EK en het WK leeft heel het land mee met het Nederland elftal. Om dit soort trainingen te kunnen geven moet je veel initiatief tonen. Je kunt niet altijd van te voren voorspellen hoe een training zal verlopen dus zal er geïmproviseerd moeten worden. Door voetbaltrainingen geven zal je in de loop der tijd steeds meer ervaring op doen om een gewaardeerde trainer te worden. Voetbaltrainingen oefenstof kan op allerlei manieren toegepast worden. Tegenwoordig zijn er steeds meer nieuwe methoden, trainingen en opleidingen om een goede trainer te worden. Een nieuw voorbeeld hiervan zijn de smartgoals, deze zijn net op de markt gebracht en worden nu aan de grotere clubs aangeboden zoals PSV en Manchester United. Bij deze smartgoals wordt de trainer een handje geholpen door de nieuwe technieken. Het systeem bestaat uit pionnen die door middel van communicatietechnologie met elkaar verbonden zijn. Deze pionnen zijn op elkaar afgesteld, communiceren draadloos en geven met lichten aan door welk poortje de bal of de speler moet gaan. Dit is een zeer grote nieuwe ontwikkeling in de voetbalwereld en voor de voetbaltrainingen oefenstof. Deze trainingen geven voetbal een nieuwe dimensie. De meeste voetbaltrainers willen hier dan ook nog niet meewerken omdat ze conservatief zijn ingesteld. Toch hebben enkele clubs interesse getoond wat een goed begin is van deze nieuwe technologie voor de voetbalwereld.

Voetbaltrainingen oefenstof per niveau

Voetbal kent zeer veel verschillende klasse. Daarom verschilt voetbalentrainingen oefenstof zeer sterk per niveau. Er zit namelijk een heel groot verschil in de zogenaamde ‘bierteams’ en de eredivisieclubs. Het salaris trainingen geven kan bij de clubs in de eredivisie zeer hoog oplopen. Kijk maar is naar een Johan Cruijff of Erwin Koeman wat deze mannen verdiend hebben door het geven van voetbaltraining. Voetbaltrainingen oefenstof die deze trainers toepassen zijn dan ook van hoog niveau. Daarnaast geeft Johan Cruijff trainingen en opleidingen op het gebied van voetbal. Naast al deze dingen heeft hij zelfs zijn eigen foundation opgericht en zet zich in voor goede doelen op het gebied van sport. Deze trainingen geven vacatures dat weer een indirect gevolg is van al deze goede dingen waar Johan Cruijff zich voor inzet.

Voetbaltrainingen oefenstof-Het team

Naast trainingen voetbal zijn er nog meer belangrijke zaken voor de spelers. Het is niet alleen van belang dat de voetballers fysiek sterk zijn maar de mentale kant mag ook zeker niet onderschat worden. Voetbal is een teamsport en het is dus zeer belangrijk dat het team trots kan zijn op elkaar. Dit bereik je door allen een goede inzet te tonen. Progressie kun je maken door echt als één team samen te spelen. Om een goede trainer te worden op dit gebied zal je eerst cursus training geven moet hebben gehad om je te concentreren op dit gebied. Het is zeker niet altijd makkelijk omdat er zoveel mensen in een voetbalteam zitten en er meestal wel iemand bijzit die die dag niet helemaal lekker in zijn vel zit of er privéomstandigheden zijn. Om goed te kunnen handelen zal je je dus niet alleen op voetbal moeten concentreren maar ook op de dingen daaromheen. Door een teamsport uit te oefenen zal je leren om je in anderen te verplaatsen. Bovendien zal voetbaltrainingen oefenstof ook zeker van belang zijn om een goed team te vormen maar dit is zeker niet het belangrijkste. Verplaats je in mensen en zorg eerst dat als er problemen zijn deze worden opgelost anders kan iemand zich niet goed concentreren en zal diegene niets opnemen van wat jij zegt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: