Manager

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Word een droom manager voor uw hele team!

Een goede manager beschikt over de juiste leiderschapskwaliteiten, weet mensen op hun waarde in te schatten en kan een team zo sturen dat het de gestelde doelen bereikt. Een beginnende manager kan zeker hulp gebruiken om zijn of haar capaciteiten te vergroten. Maar ook voor een iemand die al lang in het vak zitten, kan een opfriscursus goed van pas komen. Bekijk onze management training en vraag vrijblijvend een offerte aan!

manager

Manager activiteiten

Volgens Henry Mintzberg beoefent een leider drie typen activiteiten: Interpersoonlijke activiteiten: van de organisatie naar de buitenwereld. Informationele activiteiten: een leider is een spreekbuis, zowel intern als extern. Besluitvormende activiteiten: zet informatie om in planmatige actie.

Manager-functies

Henri Fayol kent vijf functies toe:
– vooruitzien;
– organiseren;
– delegeren;
Рco̦rdineren;
– controleren;
– en beheersen.

Het Bedrijfsleven

Managers werken bij alle instellingen en ondernemingen waar uitvoerenden medewerkers er een nodig hebben. Het is belangrijk dat ze hun communicatie-doelstellingen duidelijk kunnen overbrengen naar hun team. De manager geeft leiding aan één of meer mensen en plant, organiseert en controleert. Het is belangrijk dat hij goede communicatie heeft met zijn werknemers wanneer zij bijvoorbeeld acquisitie moeten doen. Medewerkers willen dat een manager zich bewust is van wat er zich op de werkvloer afspeelt. Om over te komen als een goede leider is het belangrijk dat je charisma uitstraalt. Hij heeft een druk bestaan waardoor het belangrijk is dat hij rust in zichzelf behoudt en geen concentratieproblemen heeft. Hierbij kan een mindfulness training helpen hem hierin succes te laten hebben. Om in drukke tijden genoeg tijd te hebben om alles te organiseren kan een hij een time management training volgen. Een manager kan samenwerking activiteiten organiseren in zijn team om het samenwerken te verbeteren. Door bijvoorbeeld teambuilding kan de bedrijfscultuur verbeterd worden. Bij sommige bedrijven wordt het etiket ook op functies geplakt waarbij hij helemaal geen leiding aan mensen geeft. In dat geval is de hij verantwoordelijk voor een bepaald product (product manager) of een bepaald gebied (rayon manager). Hij werkt op verschillende niveaus: operationeel (manager op de werkvloer) of human resource (manager voor de afdeling personeelszaken). Er zijn meerdere trainingen voor managers waardoor hij zijn vaardigheden kan trainen. Vaak wordt er gebruik gemaakt van drama, NLP en theater oefeningen tijdens een management training omdat deze oefeningen hem confronteert met hoe hij overkomt en hoe hij daaraan kan werken. Een manager houdt ook vaak een presentatie voor zijn medewerkers om uit te leggen welke kant hij met zijn team op wilt.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: