Teambuilding Ideeen

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe teambuilding ideeen op voor uw bedrijf!

Een teamdag is heel leuk, maar het is nog best lastig om met een origineel idee te komen. Train je Team heeft een ruim aanbod van teambuilding trainingen. Zo kunt u vast op goede ideeen komen voor uw teambuilding dag. Daarnaast helpen wij u graag verder om deze teambuilding ideeen werkelijkheid te maken. Bekijk hier het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

teambuilding ideeen

Versterk jouw team met teambuilding ideeën

Teambuilding is een anglicisme die zich vrij laat vertalen als groepsopbouwend. Binnen groepen kan het soms verstandig zijn om te werken aan teambuilding. Zeker wanneer leden onderling slecht samenwerken of langs elkaar heen werken kan teambuilding uitkomst bieden. Wanneer de onderlinge banden tussen leden van een groep versterken zal de productiviteit, resultaatgerichtheid en tevredenheidgevoel van de groep als geheel sterk verbeteren. De soort groepen die baat kunnen hebben bij teambuilding kan uiteenlopen van CEO´s van een groot concern, tot de leden van een voetbalelftal. Binnen Nederland zijn er verschillende bedrijven en organisaties die dergelijke teambuilding activiteiten faciliteren.
In de regel vinden dergelijke activiteiten buiten plaats, maar enkele bedrijven bieden tevens de optie om binnen of zelfs op elke gewenste locatie teambuilding activiteiten te organiseren. Enkele teambuilding ideeen kunnen bijvoorbeeld teambuilding spelen of teambuilding opdrachten zijn. Vaak duren teambuilding activiteiten een hele dag. Men kan er echter ook voor kiezen om een dagdeel, of twee dagen lang activiteiten bij te wonen. Deze laatste kan in de vorm van een bedrijfsuitje met overnachting. Een bedrijfsuitje met overnachting duurt langer, wat een positief effect heeft op het vormen van verbintenis tussen de werknemers onderling. Uit eigen onderzoek blijkt dan ook dat het zeer aan te raden is om meer de teambuilding activiteiten meer dan één dag te laten duren. Daarnaast kunnen sommige teambuilding oefeningen ook niet uitgevoerd worden bij de keuze voor één dag, omdat zij twee of meerdere dagen beslaan.
Teambuilding ideeen zijn belangrijk. Een auto werkt niet meer wanneer één of enkele onderdelen kapot of missend zijn. Zo werkt het ook bij mensen. Als je een groep bent dan moet je samenwerken. Wanneer je niet als een team functioneert, dan werk je niet effectief. Wanneer je niet effectief ben dan bereik je niets. Wanneer je niets bereikt dan kom je nooit verder. Het voorbeeld van dhr. van der Ham is er slechts één uit velen. Samen ben je sterk en alleen wordt je afgeslacht als een gnoe die uit de kudde geraakt is. Wanneer je mensen in moeilijke situaties of omgevingen neerzet, dan moeten ze wel samen werken. Het enige op wie ze kunnen vertrouwen is immers elkaar. Uit zulk vertrouwen groeit meestal de mooiste vriendschappen. Vriendschappen die niet vluchtig zijn en kapot gaan wanneer het even tegen zit. Nee, vriendschappen die stand houden en niet louter gericht zijn op winst van het individu, maar op winst voor het collectief.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: