Personeelsfeest

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek het ideale personeelsfeest hier!

Een aantal keer per jaar is het tijd voor een uitje of een andere activiteit voor alle medewerkers. Het organiseren van een personeelsfeest is bij uitstek de manier voor uw medewerkers om elkaar in een informele sfeer te leren kennen. Dit kan goed worden gecombineerd met een teamtraining voor alle medewerkers. Bekijk het aanbod en maak er een leuk personeelsfeest van!

personeelsfeest

Teambuilding en gezelligheid

Veel bedrijven hechten veel waarde aan teambuilding, omdat het ervoor zorgt dat de band tussen collega’s versterkt wordt en dat ze hierdoor beter met elkaar gaan samenwerken. Uiteindelijk zorgt een betere samenwerking ook voor betere prestaties van een bedrijf. Daarnaast zorgen teambuilding activiteiten natuurlijk ook voor veel gezelligheid. Er kan echter op verschillende wijze invulling worden gegeven aan teambuilding. Zo is het mogelijk om aan teambuilding te doen met het hele bedrijf of met een specifieke afdeling. Dit heeft vaak te maken met de grootte van een bedrijf. In het kiezen van teambuilding activiteiten zijn er ook vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om met een bedrijf een training te volgen, waardoor er beter zal worden samen gewerkt. Een veel voorkomende vorm van teambuilding is echter het alom bekende bedrijfsuitje.

Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsuitje

Voor een bedrijfsuitje zijn er vele verschillende mogelijkheden. De mogelijkheden voor een bedrijfsuitje kunnen bijvoorbeeld worden afgestemd op de interesses van het personeel of op de wens van een bedrijf. Bij een bedrijfsuitje kan er bijvoorbeeld een stad worden bezocht of kan er een sportieve activiteit worden ondernomen. Daarnaast is het mogelijk om tijdens een bedrijfsuitje verschillende mogelijkheden te combineren. Bijvoorbeeld dat er in de ochtend een museum wordt bezocht en er in de middag gekart wordt. Deze combinatie is bijvoorbeeld ideaal in een bedrijf waar de interesses van de medewerkers uiteen lopen. Door tijdens een bedrijfsuitje verschillende mogelijkheden te combineren is er voor iedere medewerker wat wils. Het is ook mogelijk om een bedrijfsuitje te eindigen met een personeelsfeest op locatie.

Het nut van een personeelsfeest

Een personeelsfeest is nuttig omdat het natuurlijk dient als vorm van teambuilding. Door middel van een personeelsfeest wordt er een goede sfeer gecreëerd en dit versterkt het teamverband. Daarnaast is een personeelsfeest ook nuttig omdat je medewerkers op een andere manier leert kennen in een erg informele setting. Tijdens een personeelsfeest kan je op een andere manier met elkaar om gaan. Je kan tijdens een personeelsfeest bijvoorbeeld met elkaar over andere dingen spreken dan waar je het normaal tijdens het werk over hebt. Daarnaast zorgt een personeelsfeest dus voor een goede sfeer in een bedrijf. Voor een bedrijf is het belangrijk wanneer de sfeer goed is. Een goede sfeer in een bedrijf zorgt namelijk voor betere prestaties. Daarom wordt er regelmatig aan teambuilding gedaan, omdat dit uiteindelijk leidt tot betere prestaties. Een personeelsfeest is ook een vorm van teambuilding wanneer het vanuit het bedrijf zelf wordt georganiseerd. Wanneer veel medewerkers meedoen aan de organisatie van het personeelsfeest is dit natuurlijk ook goed voor de uitstraling van een bedrijf. Collega’s werken dan samen om een activiteit voor een bedrijf te organiseren. Tot slot komen alle medewerkers tijdens het personeelsfeest samen. Collega’s kunnen dan samenwerken door bijvoorbeeld samen achter de bar te staan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: