Project Management Training

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Werk aan kwaliteit met de project management training!

De werkvloer is een dynamische en drukke omgeving waar een manager soms moeilijk controle over kan hebben. Om uit een manager het beste te halen bieden wij de project management training. Tijdens de project management training leren de deelnemers hoe zij het overzicht kunnen bewaren en weer grip te krijgen op de medewerkers. Bent u op zoek naar een project management training van kwaliteit? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

project management training

Management training-inhoud

Een management training is, zoals de naam al zegt, een training waarbij het draait om het managen van begrip. Dit kan bijvoorbeeld het begrip tijd zijn. Wanneer je bezig bent met het plannen van tijd en het efficiënt inzetten van tijd, heet dit time management. Een management training kan bestaan uit verschillende projecten die los van elkaar behandeld kunnen worden. Een project management training is dus een onderdeel van een complete training.
Een project van een management training kan verscheidene inhoud hebben. Voorop staat dat de deelnemers leren om bepaalde begrippen te managen. In een project van een management training kan het bijvoorbeeld gaan om teambuilding. Teambuilding trainingen zijn nodig wanneer een groep mensen niet goed communiceert en kan samenwerken. Aan de hand van groepsoefeningen leren de deelnemers om dichter tot elkaar te komen en elkaar beter te leren kennen. De deelnemers leren in dit project van de management training het groepsgevoel te managen.
Daarnaast kan een project van een management training draaien om talent development. Bij talent development worden nieuwe talenten van de deelnemers ontdekt en worden bestaande talenten verder ontwikkeld. Dit is belangrijk zodat iemand weet wat voor doelen haalbaar zijn en hij dus zichzelf kan stellen. Het managen van talent speelt een grote rol bij dit project van de management training.
Een derde voorbeeld is een project van de management training waarbij presentatie centraal staat. Of het nu om een bedrijf, een team of een individu gaat: hoe iemand zich presenteert naar de buitenwereld is heel belangrijk, voor zowel de sfeer als reputatie. De manier waarop iemand een presentatie geeft is bepalend voor de manier waarop er naar diegene wordt gekeken. Hoe iemand zich presenteert is als het ware zijn visitekaartje. Een management training waar als project de presentatie centraal staat, is een aanrader voor iedereen. In deze trainingen worden aan de hand van goede coaching heldere communicatie-doelstellingen opgesteld. Deze communicatie-doelstellingen zorgen er niet alleen voor dat de boodschap helder wordt overgebracht op de ontvanger maar ook dat het stukje management een plaats krijgt in het geheel.

Diverse management trainingen

Omdat de projecten binnen een management zo verschillend zijn, kan iedereen zich wel vinden bij een project. Een project van een management training kan heel to the point zijn, voor mensen die van een directe benadering houden. Er zijn projecten waarbij in een groter geheel verbanden worden gelegd of juist wordt toegespitst op een klein onderwerp. Welk project het ook mag zijn, aan de hand van een management training komt iedereen vooruit.

Het laatste project dat hier wordt behandeld hoort niet vanzelfsprekend bij een management training, maar kan wel degelijk gemanaged worden: stress en concentratieproblemen. Veel mensen in Nederland kampen met deze klacht. Het zorgt ervoor dat iemand zowel geestelijk als lichamelijk zich minder goed voelt. Het gevolg is ziekte en dus verzuim op werk. Belangrijk dus om stress aan te pakken. Aan de hand van mindfulness kan iemand leren beter met stress om te gaan. Mindfulness is niet zweverig, integendeel. Het draagt oefeningen en technieken aan om beter te kunnen ontspannen. Het is de bedoeling dat iemand zich leert focussen op het hier en nu en alle verplichtingen en chaos van de dag even los te laten. Wanneer iemand de oefeningen een beetje onder de knie heeft, zal deze de stress een stuk makkelijker te lijf kunnen gaan.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: