Prezi

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

prezi

Prezi-Presentatie

U realiseerde zich wellicht al dat presentatie belangrijk is. Zowel op de werkvloer als in het privƩleven. Mensen zijn van nature groepsdieren en reageren de hele dag door op elkaar. Een eerste indruk die iemand geeft kan bijvoorbeeld al veel zeggen over wat een ander denkt en hoe deze hierop reageert. Ook de manier waarop iemand voor een groep presenteert, kan veel zeggen over de persoon. Wanneer dit saai is, zal het publiek indommelen en zal de boodschap niet overkomen. Wanneer dit met goede overredingskracht wordt verteld en vol passie, zal het publiek juist op het puntje van de stoel zitten. De boodschap zal hierdoor vele malen beter over komen. Er zijn verschillende manieren om te werken aan je presentatie. Er bestaan verschillende trainingen die een presentatie behandeling aanbieden. Met de juiste coaching en oefeningen kan iemand met sprongen vooruit gaan. Van tevoren worden met een coach bepaalde communicatie-doelstellingen opgesteld die relevant zijn voor de persoon. Hier wordt tijdens de training naartoe gewerkt.

Leer presenteren met Prezi

Een andere manier om te werken aan u presentatie is Prezi. Prezi is software die u kunt downloaden en thuis of op werk kunt gebruiken. Met Prezi hoeft u niet de deur uit voor een training, maar kunt u in een veilige omgeving werken aan uw presentatie. Prezi biedt verschillende oefeningen die kunnen helpen om uzelf beter te presenteren. Zo wordt er gekeken naar wat uw talenten zijn en hoe u deze het best kunt inzetten. Dit wordt ook wel talent development genoemd.
Prezi biedt ook voor andere problemen een uitkomst. Zo kunt u oefenen om beter te plannen en zo efficiƫnter te werk te gaan. Dit wordt time management genoemd. Een management training volgen kan duur zijn als u dit bij een coach doet. Met Prezi bespaart u tijd en geld.
Problemen met presenteren kunnen ook ontstaan binnen een groep. Zo kunnen individuen binnen een groep niet goed presenteren of de groep heeft geen goede presentatie naar de buitenwereld toe. Een training teambuilding kan dan uitkomst bieden. Het zorgt ervoor dat individuen nader tot elkaar komen en er een hechter groepsgevoel kan ontstaan. Dit is niet alleen prettig voor de deelnemers, maar ook het bedrijf profiteert hiervan.
Wanneer iemand niet goed in zijn vel zit, kan dit ook ten koste gaan van de presentatie. Stress en een burn-out zijn bijvoorbeeld veel voorkomende klachten. Hoewel Prezi zeker kan helpen bij het verbeteren van uw presentatietechniek, is het daarnaast ook verstandig om wat aan deze klachten te doen. Een cursus mindfulness kan hierbij helpen. Hierbij werkt u aan lichaam en geest. Het idee is dat u meer gaat leven in het moment; u bewuster wordt van het hier en nu. Hierdoor is er minder plaats in uw hoofd vrij voor piekergedachten. De stress kan op deze manier aanzienlijk afnemen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: