Team Event

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe een training tijdens uw team event!

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor het jaarlijkse team event? Wij hebben een groot aanbod van inspirerende trainingen voor het team event van uw bedrijf. De bedrijfstrainingen zijn enerzijds leerzaam en dragen bij aan de onderlinge samenwerking en communicatie. Anderzijds kunnen de deelnemers een leuk en ontspannen middag verwachten waarbij teambuilding centraal staat. Het belooft een onvergetelijk team event te worden. Bekijk ons aanbod en vraag een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan!

team event

Pak de organisatie van je team event slim aan!

Een team event organiseren levert menig organisator hoofdbrekers op en slapeloze nachten. Een teambuilding of een team event op touw zetten: het kost namelijk de nodige tijd en moeite om de juiste activiteit te bedenken om de groep medewerkers, verenigingsleden of collega’s een leuke en leerzame dag te bezorgen. Denk daarom voor een team event eens aan een dag leerzaam met elkaar werken aan persoonlijke kwaliteiten, effectiviteit en presentatie. Verschillende bijzonder geschikte trainingen zijn uitermate goed opgezet om een groep medewerkers en collega’s een onvergetelijke dag te bezorgen en de groep ondertussen ook te scholen in diverse disciplines. Een training kan verbonden zijn met de doelstellingen van het bedrijf of de aard van het werk, bijvoorbeeld. Zo kan een communicatietraining van pas komen in bepaalde branches, maar kan een ander bedrijf meer dagelijks nut hebben van een actieve teambuilding. Sommige groepen kiezen, en terecht, voor een presentatietraining, omdat binnen het bedrijf of de organisatie het presenteren van gegevens, resultaten en plannen/planningen zo belangrijk is geworden dat het niet meer met een snel praatje afgedaan kan worden.

Presentatietraining als team event

Tijdens een presentatietraining kan een groep collega’s zich prima vermaken, het vormt een geweldig geschikt onderdeel van een leerzaam team event. De geleerde lessen uit de presentatietraining kunnen later in het werk toegepast worden, en tijdens de training zelf doet men al zodanig veel ervaring op dat men leert van elkaar en van het zelf presenteren. Dergelijke trainingen zijn effectief door het groepseffect van feedback en aanmoediging. De training richt op ieders individuele presentatiekwaliteiten, maar bouwt op de wensen van degenen die getraind worden. In wat voor bedrijf werken ze? Wat voor soort presentaties geeft men daar doorgaans? Wie geeft deze presentaties, en kan de vaardigheid van het presenteren bij meerdere collega’s aangescherpt worden? Wat vindt men goede en slechte presentatievaardigheden/-technieken? Na een inventarisatie gaat de groep aan de slag. Geoefend wordt met de spreekstem en het effect op een groep toehoorders, lichaamstaal, extraverte en introverte persoonlijkheidstrekken en hoe deze effectief kunnen worden ingezet om een presentatie tot een succes te maken. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, kan ook een introvert iemand zeer goed een gedegen verhaal presenteren. Dat de insteek wellicht anders kan zijn dan bij een extravert iemand, wordt uitgediept in de presentatiecursus die tijdens het team event gevolgd wordt. Iedereen presenteert kleinere of grotere teksten of resultaten, en aan het eind van het team event zijn ieders kwaliteiten sterk verbeterd en is het zelfvertrouwen rondom spreken voor groepen gegroeid.

Een team event & teambuilding

De organisatoren van een bedrijfsuitje doen er verstandig aan het team event op te zetten als een teambuilding. Door middel van het gezamenlijk volgen van trainingen, of het nu vakinhoudelijk is of creatief dan wel sportief, worden namelijk de groepsverhoudingen positief versterkt, en de gezamenlijke ervaring leidt tot betere samenwerking en betere resultaten binnen de groep of het team. Daarom is het recept: een aantal keer per jaar een team event, en het bedrijf kan er weer tegenaan!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: