Oefenstof Voetbal Gratis

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

oefenstof voetbal gratis

Dure oefenstof voetbal

Het fluitje klinkt, de aftrap wordt genomen en het gejuich langs de zijlijn zet aan. De spelers laten zien wat ze in hun mars hebben en proberen de tegenstander te overdonderen. Een ieder kan zich dit plaatje in zijn hoofd inbeelden. Maar natuurlijk gaat hier een hele voorbereiding aan vooraf. Een wedstrijd speel je niet zomaar, daar is training voor nodig, hard werken, discipline, eenheid binnen de groep, een goede conditie en techniek. Juist aan deze trainingen, waar deze punten aan de spelers worden bijgebracht, ligt het probleem. Aangezien deze trainingen te duur worden doordat de zogeheten oefenstof voetbal, tegenwoordig tegen betaling verstrekt wordt, kunnen veel clubs het niveau van clubs met een grotere spaarpot niet bijbenen. Daarom zeg ik; oefenstof voetbal gratis!

Probeer voetbal nu gratis

Voetbal verenigingen vragen steeds meer contributie omdat het geven van trainingen ook steeds meer kosten met zich mee brengt. Het tarief per trainer verschilt per opleidingsniveau. Het laagste niveau is training voetbal jeugd, het hoogste niveau is training voetbal pro. Het laagste bedrag dat een trainer verdiend is drie euro per trainingsuur. Het hoogste bedrag voor amateur trainers ligt rond de twintig euro.
Natuurlijk verdient de trainer wel een vergoeding. Trainingen geven kost immers tijd. Daarnaast is het zo dat de trainingen voetbal voorbereiding vereisen. Van de trainers wordt verwacht dat zij een opleiding tot trainer volgen en dat zij naar informatie avonden blijven komen zodat hun techniek en variatie van voetbaloefeningen up to date blijft. De kosten van deze avonden komen voor het grootste deel op de rekening van de club. Wat veel clubs niet aan kunnen waardoor het niveau van de trainers achter zal blijven. De oefenstof voetbal moet dus gratis verstrekt worden zodat meer clubs hiervan kunnen profiteren en dat er geen onderscheid tussen clubs wordt gemaakt op basis van de grote van hun spaarpot. Het niveau van de voetballers zal hierdoor ook stijgen.
Naast dat de oefenstof voetbal gratis moet, zouden de gehele trainingen voetbal gratis moeten. Het animo bij voetbalverenigingen zal geheid omhoog gaan aangezien de contributie ook deels naar beneden kan. Jonge kinderen zullen zo ook eerder beginnen met hun voetbal carrière en het niveau in Nederland zal wederom stijgen. Dit is niet alleen nationaal belangrijk maar ook internationaal. Het zal onze concurrentiepositie op de internationale voetbal ranglijst doen stijgen.
Het is ook noodzakelijk dat er een grote variatie is aan de oefeningen voetbal, die gegeven worden. Door variatie worden de spelers flexibeler en kunnen ze meer verschillende strategieën aanleren. En om alle clubs op gelijke hoogte te trekken zodat de concurrentie tussen de clubs steeds groter wordt en het niveau zal stijgen, moet de oefenstof voetbal gratis!

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: