Time Management Tips

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Doe met elkaar de beste time management tips op!

Tijdens de time management training leert u met het hele team de beste tips en tricks voor een effectieve en efficiënte besteding van uw tijd. Wilt u zich bewuster worden van tijd en leren om beter te plannen? Leer alle time management tips tijdens een training met uw team. Doe hier een vrijblijvende aanvraag!

time management tips

Time management voor elke taak

Als iets belangrijk is in het bedrijfsleven dan is het wel tijd. Niet voor niks luidt het oude gezegde ‘Tijd kost geld’. Hoewel hierover misschien zo nu en dan gekscherend over wordt gedaan, is het wel degelijk waar. Elke minuut die wordt verkwanseld aan iets dat geen nut heeft, had in een ander geval geld kunnen opleveren. Het is daarom belangrijk dat de tijd die voor handen is zo optimaal mogelijk benut wordt. Op een slechte wijze met geld omgaan kan grote consequenties hebben. Laten we als voorbeeld de planning nemen. Wanneer iemand niet in staat is om een goede planning te maken, zal de te volbrengen taak hoogstwaarschijnlijk langer gaan duren. Het kost dus meer tijd. Die tijd die extra besteed wordt aan deze taak had ook gebruikt kunnen worden om met een nieuwe taak aan de slag te gaan. U ziet, door slechte planning ligt de productiviteit een stuk lager. In het bedrijfsleven draait het nu eenmaal om productiviteit en uiteindelijk geld. Het is dus belangrijk dat bedrijven goed weten om te gaan met tijd. En hierbij bieden time management tips een uitkomst. Er bestaan verscheidene time management tips die een bedrijf en haar werknemers kunnen helpen bij het managen van tijd. Veel time management tips gaan over plannen. Dit is logisch omdat, zoals eerder werd besproken, plannen een grote rol speelt bij productiviteit.

Time management- trainingen

Er bestaan verschillende trainingen waarbij u verschillende time management tips krijgt te horen. Bij zo’n management training gaat het natuurlijk om het managen van tijd. Omdat nu eenmaal verschillende factoren een rol spelen bij tijd en hier dus invloed op hebben, spreekt het voor zich dat er in deze trainingen naast de time management tips ook aandacht wordt besteed aan die andere factoren. Wij zullen enkele voorbeelden geven waarbij time management tips worden gecombineerd met andere zaken. In het bedrijfsleven wordt vaak in groepen, dan wel teams gewerkt. Er wordt hierbij dus niet alleen gekeken naar het individu, maar vooral naar hoe productief het team is. Het is belangrijk dat het team goed kan samenwerken en communiceert om tot een hoge productiviteit te komen. Wanneer dit niet goed gaat, zal dit ten kosten gaan van de tijd. Time management tips kunnen het team helpen om als geheel beter de tijd in te plannen. Daarnaast helpt teambuilding om van de groep een hechter geheel te maken die over het algemeen beter op elkaar ingespeeld zijn. In een management training wordt naast time management tips ook aandacht besteed aan de communicatie binnen de groep. Met de juiste coaching zijn mensen een stuk beter in staat om effectief te overleggen en samen te werken. Aan de hand voor opgestelde communicatiedoelstellingen leren de mensen het beste uit zichzelf te halen. Naast de time management tips is het belangrijk dat iedere deelnemer weet waar hij of zij goed in is. Via het zogeheten talent development worden bestaande talenten verder ontwikkeld en nieuwe talenten ontdekt. In combinatie met de time management tips zorgt dit voor een sterke basis voor de deelnemer. Een sterke basis heeft onder andere invloed op hoe iemand zich presenteert. Een goede presentatie zal de deelnemer helpen om zich vanuit de basis verder te ontwikkelen.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: