Trainingen Geven

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Trainingen geven uw team nieuwe energie!

Bent u op zoek naar een leuke, leerzame en betaalbare teambuilding training voor uw bedrijf? Onze trainingen geven uw medewerkers energie, motivatie en enthousiasme om met elkaar weer aan het werk te gaan. Uitdagende trainingen voor het hele team. Bekijk hier het aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan!

trainingen geven

Trainingen geven gaat over het aanleren van kennis en praktische vaardigheden, die gerelateerd zijn aan bepaalde competenties. Bij het geven van trainingen komt een heleboel kijken. Niet alleen moet de trainer beschikken over bepaalde kennis op verscheidene gebieden, ook moet deze stevig in de schoenen staan om verschillend publiek goede trainingen te geven. Er bestaan veel verschillende trainingen, met elk een eigen aanpak en doel. Wij zullen hieronder een aantal voorbeelden geven van trainingen.

Teambuilding trainingen

Bij teambuilding trainingen moet de trainer voortvarend te werk gaan. Mensen zijn van nature groepsdieren; wij willen dus graag onder de mensen zijn. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verschillende groepen. Vrienden, familie, en natuurlijk op de werkvloer. In groepen verkeren kan heel leuk zijn, maar mensen kunnen ook tegen problemen oplopen. De communicatie verloopt bijvoorbeeld niet optimaal of er is een onderlinge strijd gaande. Teambuilding trainingen kunnen de deelnemers de juiste tools geven om op de juiste manier om te gaan met de andere leden van de groep. Mensen gaan elkaar beter begrijpen, waarderen en de samenwerking zal soepeler verlopen. Van een groep individuen zal het door teambuilding een eenheid worden.

Presentatie trainingen

Veel mensen hebben het moeilijk wanneer zij een presentatie moeten geven voor publiek. Ze worden rood, gaan stotteren of krijgen het niet voor elkaar om het publiek te laten luisteren. Door het volgen van een van de presentatie trainingen, zal het geven van een presentatie een stuk beter gaan. De trainer zal tijdens de trainingen de deelnemer meer vertrouwen geven om voor een groep te staan. Dit gebeurt aan de hand van het zogeheten talent development. Nieuwe talenten zullen hierbij ontdekt worden en talenten waar de deelnemer al over beschikt, zullen verder ontwikkeld worden. In deze trainingen wordt vaak gebruik gemaakt van oefeningen uit het theater. Aangezien een acteur moet weten hoe hij zich presenteert op het toneel, kan dit goed van pas komen bij presentatie trainingen. Degenen die de trainingen geven beschikken over de juiste coaching skills om iemand naar een hoger niveau te brengen.

Time management trainingen

Vooral op de werkvloer is tijd zeer belangrijk. Tijd kost nu eenmaal geld, dus iemand dient effectief met de tijd die voor handen is om te gaan. Coaches kunnen trainingen geven die de deelnemers helpt om beter te plannen, om zo dus beter tijd te besteden. De trainingen geven de deelnemers bepaalde tools om efficiënt te plannen en effectief te werk te gaan. Zeker voor op het werk komt deze management training goed van pas.

Mindfulness trainingen

Hard werken is leuk, maar heeft ook consequenties. Het brengt namelijk een dosis spanning en stress met zich mee. Stress speelt een grote rol in verzuim op werk. Stress heeft een groot negatief effect op lichaam en geest en zorgt ervoor dat je vatbaarder bent voor ziektes. Het is dus belangrijk dat iemand stress zo veel mogelijk vermijdt. Trainingen mindfulness kunnen hierbij helpen. Deze trainingen geven deelnemers oefeningen om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Het draait hierbij om een bewustwording van het hier en nu. Deelnemers leren zich af te sluiten voor negatieve zaken en zich zonder concentratieproblemen te richten op zichzelf.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: