Cursus communiceren

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

De cursus communiceren voor uw team!

Onze cursus communiceren geeft de medewerkers weer het vertrouwen in zichzelf en in elkaar. Tijdens de communicatietraining leren ze de onderlinge samenwerking en communicatie te verbeteren. Het resultaat na de cursus is een hecht team dat weet te communiceren. Bekijk onze communicatietraining en vraag een vrijblijvende offerte aan!

cursus communiceren

Cursus communiceren – Probleemsituaties

Communiceren is de sleutel naar alles in het leven, mensen die er minder in zijn hebben soms een steuntje in de rug nodig. Als er een miscommunicatie is op het werk dan lopen de problemen vaak op, waardoor u uw rol binnen de organisatie niet goed kunt uitoefenen. Voorkom de problemen met een cursus communiceren, ontwikkel tevens individueel en met de groep betere communicatie vaardigheden.

Er zijn verschillende probleemsituaties door miscommunicatie bijvoorbeeld. Miscommunicatie kan zorgen dat het proces van werken vertraagd wordt of zelfs stil komt te staan. De meest voorkomende oplossing die bedrijven aan miscommunicatie geven is het vergaderen. In theorie misschien de beste oplossing, maar in praktijk werkt het niet altijd. Een cursus communicatie is de oplossing hiervoor, u traint hierdoor iedereen op een interactieve wijze. Door deze communicatietraining brengt u het team dichterbij elkaar, waardoor u teambuilding creëert. Teambuilding is de kern van elke training, als een team niet samen werkt dan loopt het bedrijf op één gegeven moment tegen een muur. Tijdens de cursus wordt er dan ook gewerkt aan samenwerken, samenhorigheid en hoe iemand het beste een boodschap kan overbrengen.

Vaardigheden met cursus communiceren

Het is dus belangrijk dat een team goed leert communiceren. Bij een goede communicatie kunnen er goede samenwerkingen naar boven. De eerste stap van goed communiceren is goed luisteren, door goed te leren luisteren kunt u er weer op een goede en correcte manier reageren. Tevens de tweede stap. Iedereen kan reageren, maar een belangrijk punt is het bewust zijn van wat de ander zegt. Als de personen elkaar begrijpen, tonen zij elkaar ook meer begrip en het ook goed met elkaar kunnen vinden. Wat uiteindelijk weer leidt tot teambuilding, omdat mensen komen dichter bij elkaar door communicatietraining. Het team moet er natuurlijk open voor staan om dit te kunnen behalen, als bedrijf is het dan belangrijk om iemand niet te veranderen maar juist te verbeteren. Probeer een werknemer en/of werkgever te laten inzien wat zij fout doen en ze dan tips en complimenten te geven. Zoals dat ook in deze cursus communicatie wordt gedaan.

Resultaat voor iedereen tijdens een cursus communicatie

Als u wilt leren communiceren is dit de ideale cursus, met deze cursus communiceren slaat u twee vliegen in één klap. U creëert teambuilding en saamhorigheid, samen met het leerzame deel. Leer het verbeteren van uw eigen vaardigheden en als team. Pas de punten die u geleerd heeft zowel op de werkvloer als buiten uw werk om. De cursus communicatie heeft een direct effect op uw hele leven.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: