Verkoopcursus

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een goede business met de verkoopcursus!

Voor iedereen die zich direct bezighoudt met de commercie in een bedrijf is er de verkoopcursus. De training leert uw team verschillende vaardigheden en technieken om een product of dienst zo goed mogelijk aan de klant te verkopen. Haal het beste uit uw team met de verkoopcursus en vraag een vrijblijvende offerte aan!

verkoopcursus

Waarom een verkoopcursus of een verkooptraining belangrijk is

Voor bedrijven is het uiteraard erg belangrijk dat ze veel verkopen. Wanneer bedrijven namelijk veel verkopen zorgt dit voor een hogere omzet en dit heeft op een positieve wijze invloed op de winst van een bedrijf. Wanneer bedrijven veel willen verkopen zijn er wel een aantal zaken van belang. Zo is het natuurlijk fijn als er een product is wat goed verkoopt en als het bedrijf een goede reputatie heeft. Daarnaast is het echter van erg groot belang dat de mensen binnen een bedrijf beschikken over goede verkoop kwaliteiten. Wanneer medewerkers over goede verkoop kwaliteiten beschikken zal dit bijdragen aan de sales van een bedrijf. Het is dus voor bedrijven belangrijk om medewerkers te selecteren die kunnen aantonen dat ze goed zijn in verkopen. Dit zou bijvoorbeeld aangetoond kunnen worden door te laten zien dat iemand een verkoopcursus of verkooptraining heeft gevolgd. Wanneer er binnen een bedrijf al mensen zijn die nooit een salestraining hebben gevolgd en niet beschikken over goede verkoop kwaliteiten, is het altijd nog mogelijk om een verkoop training of een verkoopcursus te volgen. Wanneer een verkooptraining of een verkoopcursus gevolgd wordt zullen er verschillende verkoopvaardigheden getraind worden.

Verkooptraining

Een verkooptraining kan dus gevolgd worden wanneer mensen binnen een bedrijf niet over goede verkoopcapaciteiten beschikken. Een verkoop training kan echter ook worden gebruikt om de verkoop kwaliteiten van medewerkers op te frissen. Er zijn verschillende vormen waar tijdens een verkoop training op geoefend kan worden. Vooral het samen volgen van een verkoop training met collega’s is belangrijk. Op deze manier kun je namelijk samen met collega’s goed zien wat er goed en wat er minder goed gaat. Door samen met collega’s een sales training te volgen kun je ook van elkaar leren. Je kunt proberen elkaars goede punten over te nemen en elkaar te attenderen op ieder zijn verbeter punten. Daarnaast zorgen de vele oefeningen er voor dat vaardigheden steeds beter worden, want oefening baart natuurlijk kunst. Tijdens een verkoop training kunnen er ook specifieke verkooptechnieken getraind worden

Verkooptechnieken leren in de verkoopcursus

Verkooptechnieken die tijdens een salestraining getraind kunnen worden, kunnen erg divers zijn. Zo is het mogelijk om tijdens een salestraining op verschillende aspecten te trainen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld moeilijk om iemand aan te spreken en een praatje te beginnen om iets te verkopen. Tijdens een salestraining worden er verschillende oefeningen en technieken geleerd, waardoor mensen wel op iemand af durft te stappen om iets te verkopen. Daarnaast worden tijdens een salestraining ook technieken geleerd hoe je een goede deal moet sluiten of hoe je mensen kunt overtuigen om iets te kopen. Deze technieken kunnen bijvoorbeeld tijdens een salestraining eerst worden bekeken op een video, om later zelf te oefenen. Uiteindelijk is het natuurlijk van belang dat de verkooptechnieken in praktijk worden gebracht. Op een gegeven moment is het niet meer genoeg om verkooptechnieken te oefenen tijdens een salestraining en moeten de verbeterde verkoopvaardigheden van een medewerker worden toegepast in de praktijk. Dan kan er pas gezien worden of de salestraining voldoende is geweest en of het bedrijf kan rekenen op meer verkopen van de bijgeschoolde medewerker.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: