Bedrijfsuitje

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Boek een inspirerende training voor uw bedrijfsuitje!

Voor het jaarlijkse bedrijfsuitje is het elke keer weer de vraag: wat gaan we met het team doen? Paintball, bowlen of een bedrijfsfeestje? Kies dit jaar voor een creatieve en leerzame insteek! Tijdens een van de teambuilding trainingen van Train je Team onderneemt het team met elkaar een leuke activiteit en tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de communicatie binnen de groep. Het ideale bedrijfsuitje voor ieder team dat op zoek is naar creativiteit en inspiratie! Bekijk het aanbod van creatieve teambuilding en doe een vrijblijvende aanvraag.

bedrijfsuitje

Wat levert een bedrijfsuitje op?

Het is niet voor niks dat bedrijven een bedrijfsuitje organiseren voor de medewerkers. Het is de kans om elkaar in een informele omgeving beter te leren kennen. Een andere setting geeft ruimte om nieuwe dingen te weten te komen over collega’s en om de waardering voor elkaar te vergroten. U kunt elkaar op de werkvloer en heeft een goed idee hoe iemand te werk gaat. Maar er is een heleboel wat u nog niet weet van uw collega’s. Waar komt uw collega vandaan? Wat onderneemt uw collega graag in zijn/haar vrije tijd? Wat voor familie heeft hij/zij? Het antwoord op dit soort vragen geeft soms een compleet nieuwe kijk op mensen waarmee u samenwerkt. Een positieve sfeer tijdens het bedrijfsuitje komt de sfeer op de werkvloer uiteraard ten goede. Collega’s begrijpen elkaar beter en zullen meer rekening met elkaar houden. Dit maakt een bedrijfsuitje zo waardevol om af en toe met elkaar te ondernemen.

Bedrijfsuitje in de vorm van een training

De teambuilding die wij aanbieden zijn erop gericht om het leuke met het leerzame te combineren. Tijdens het bedrijfsuitje voert het team met elkaar een activiteit uit die inspireert, activeert en plezier geeft. Onze teambuilding zijn er allemaal op gericht om de communicatie en samenwerking binnen de groep te verbeteren. Het geeft plezier om samen oefeningen te doen en met elkaar iets op te bouwen. Of het team nu met elkaar foto’s of een schilderij maakt, paarden coacht of een duikcursus doet: een bedrijfsuitje brengt het team dichter bij elkaar. Daarnaast bieden wij inspirerende teambuilding trainingen die als bedrijfsuitje toepasselijk zijn. Op een externe locatie kunt u met elkaar op een laagdrempelige en luchtige wijze meer leren over de groepsdynamiek. Een teambuilding training geeft het team praktische tools mee te werken. De praktische insteek zorgt ervoor dat de teamleden snel leren hoe zij op verschillende zaken kunnen inspelen. De teamtraining wordt altijd afgestemd op de wensen van het team. Wij streven er altijd naar dat iedereen met een lach de deur uit gaat.

Heeft u interesse in een bedrijfsuitje?

Ons team staat altijd klaar om u te helpen met het maken van de juiste beslissing. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u adviseren over welke teambuilding goed aansluit bij het bedrijfsuitje. Mocht u vrijblijvend een offerte willen ontvangen dan kan dit uiteraard door online een aanvraag te doen. 

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: