Communicatietraining Horeca

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Een passende communicatietraining voor uw horeca bedrijf!

Het werk binnen de horeca kan vaak behoorlijk chaotisch zijn. De drukke werkzaamheden vraagt om een goed team van medewerkers die allemaal op elkaar ingespeeld zijn. Om tot dit resultaat te komen, is het raadzaam om eens aan teambuilding te doen. De communicatietraining van Train je Team is bij uitstek de teambuilding training voor de horeca. U zult zien dat de communicatie en samenwerking na de training aanzienlijk is verbeterd. Bekijk de communicatietraining voor uw horeca bedrijf en vraag vrijblijvend een offerte aan!

communicatietraining horeca

Het nut van een communicatie training

Voor een bedrijf is het van belang dat er veel aandacht wordt gegeven aan de manier van communiceren bij een bedrijf. Communiceren is namelijk erg belangrijk, omdat er zonder goede communicatie geen goede bedrijfsvoering mogelijk is. Het is van belang dat iedereen binnen een bedrijf weet waar hij of zij aan toe is. Door een goede manier van communiceren kan hiervoor worden gezorgd. Een goede communicatie komt tot stand wanneer mensen op een duidelijke manier met elkaar communiceren. Het is dus voor een bedrijf belangrijk dat mensen binnen een bedrijf goede communicatie vaardigheden hebben. Wanneer medewerkers binnen een bedrijf niet goed communiceren is het mogelijk om een communicatie training te volgen. Bij een communicatie training zullen verschillende aspecten van communiceren aanbod komen. Het uiteindelijke doel van de communicatie training is uiteraard om er voor te zorgen dat de communicatie vaardigheden van een deelnemer aan de training verbeteren. Hoe een communicatie training wordt ingevuld heeft onder andere te maken met het type deelnemers en de vaardigheden van de deelnemers. Er kan bijvoorbeeld gekeken worden in wat voor branche de deelnemer van de communicatie training actief is. Op deze manier kan een communicatie training op een manier worden ingevuld die sterk gerelateerd is aan de achtergrond van de deelnemer. Wanneer bijvoorbeeld een groep deelnemers actief is in de horeca, kan er een speciale communicatietraining horeca georganiseerd worden.

Communicatietraining horeca

Bij een communicatietraining horeca kunnen er uiteraard de standaard communicatie oefeningen gedaan worden. Echter kunnen er tijdens een communicatietraining horeca ook specifieke horeca aspecten geoefend worden. Zo kan er bijvoorbeeld gefocust worden op het duidelijk overbrengen van boodschappen, dit is in de horeca erg belangrijk. Het is natuurlijk van belang dat de kok in restaurant zeker weet wat een bezoeker wil hebben. Hiervoor is het dus belangrijk dat de bediende dit goed door geeft aan de kok als een bezoeker van een restaurant specifieke wensen heeft. Wanneer de communicatie in de horeca namelijk niet goed is, zal dit heel snel leiden tot klachten van de klanten. Er is namelijk een erg directe lijn tussen klant en bedrijf. Communicatie in de horeca moet dus goed zijn, anders zijn de gevolgen snel merkbaar. Om er voor te zorgen dat de communicatie goed verloopt kan er dus een communicatietraining horeca worden gevolgd. Wanneer deze communicatie training wordt gevolgd met een voltallig bedrijf kan dit ook gelijk een vorm van teambuilding zijn.

Teambuilding

Een communicatietraining kan een vorm van teambuilding zijn wanneer deze met een groep medewerkers wordt gevolgd. Bij teambuilding wordt vaak gedacht aan een uitje met een bedrijf, waarbij recreatieve activiteiten worden ondernomen. Bij teambuilding draait het er echter om dat het groepsverband wordt versterkt. Dit hoeft dus niet per se te worden gedaan door het doen van een recreatief uitje. Het teamverband kan ook worden versterkt door het volgen van een trainingen met een groep medewerkers. Door het volgen van trainingen met collega’s leer je elkaar namelijk op een andere manier kennen en probeer je van elkaar te leren. Daarnaast kunnen trainingen ook op een speciale locatie worden gevolgd, waardoor er toch ook een soort uitje is. Dit kan bijdragen aan het creëren van een hecht teamverband, waardoor er dus sprake is van teambuilding.

De trainer:
Train je Team
Contactgegevens

Vandaag nog een adviesgesprek en een offerte?
Doe geheel kosteloos en vrijblijvend een aanvraag:


  Hoe lang wilt u dat de training duurt?

  Hoeveel personen volgen de training?

  Plaats waar u de training wilt?

  Datum waarop u de training wilt?

  Contactpersoon

  Bedrijfsnaam

  Telefoonnummer

  Please leave this field empty.

  E-mail

  Opmerkingen  Deel deze training:

  Op Linkedin: x werd dit gedeeld

  Facebook:
  x werd dit gedeeld

  en op Twitter: x werd dit gedeeld

  Email deze training:
  Deze training is geplaatst op: